Komentari na vest

Ćiro pao za penal, pa ga pretvorio u zlata vrednu pobedu: Lacio na pragu Lige šampiona (VIDEO)

L

Lazio

pre 12 meseci

Penal na iskustvo. Ciro je teatralno pao ali je bilo kontakta na desnoj nozi pre nego sto je Ciro ispruzio levu. A vi sto pricate da neko iz saveza gura Lazio niste dovoljno gledali italijanski fudbal.
C

Crvenocrni

pre 12 meseci

Ne gura ih niko nego su sudije same od sebe nesposobne, smešne i kriminalne. Kolina nekada,bi se pre obesio nego da ovo svira.
@

@crvenocrni

pre 12 meseci

Kolina za ovo ne bi dao penal, naravno. Ali, iako se slazem sa svima koji kazu da Ciro voli da pada i glumi, ovde je bilo kontakta. Vidi se samo iz jednog ugla, i samo iz usporenog snimka ali dovoljno da mu zasmeta u koraku jer mu je zakacio nogu i zato se nije ni gledao VAR, video bi se kontakt na snimku. Igrac Udinezea je naseo na foru. A sto se tice saveza, slazem se, smesno je sta rade ali ta prica koju neki ovde pricaju da sudije guraju Lazio je teska glupost, gledam utakmice vec 20 godina i savez nikad nije gurao Lazio vec bio samo protiv. Rekord po broju ponistenih regularnih golova zbog nepostojeceg ofsajds u jednoj sezoni, mislim da je bila 2004, drzi Lazio.
K

Kent Belived

pre 12 meseci

Auuu, lazete da je covek ovo svirao kao penal i to mu se desavalo ispred ociju, znaci mora u LS na silu. Ovo je ocigledna namera, ako ovi iz saveza ne pokrenu istragu, onda su i oni umesani.
e

eh da

pre 12 meseci

nam upadne lazio u grupi ....bogami trece mesto bi bilo blizo
D

DDF

pre 12 meseci

Napoli,Lacio,Inter i Milan LŠ,Roma i Atalanta LE,Fiorentina LK poredak po tabeli dok se ne odigraju finala LE(Roma)i LK(Fiorentina)koja mogu da promene gde ce ko igrati sledece sezone u evropskim takmicenjima,u kojima nece biti Juventusa kome ce opet biti oduzeti bodovi i cekati kaznu UEFE koliko sezona nece igrati Evropu
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ciro je sam biro a ovaj put ko je igrao na Lacio nije pare bacio.
L

Lacijal 031

pre 12 meseci

U inat svima...FORZA LAZIO 🦅

Leki

pre 12 meseci

Diablo vive! ANDIAMO LAZIO! 🦅
a

asdgfhjk

pre 12 meseci

Gde je onaj lazial sto proziva Romu na svaku vest da nam pojasni ovaj penal... Poklon liga sampiona.
S

SS Lazio

pre 12 meseci

Evo me. Penal ko penal, veoma lak. Iskreno, veoma bih se naljutio ukoliko bi se penal dosudio protivnickoj ekipi. Sva sreca sto postoje pravila da VAR ne moze da ponisti osim ako ne bude 100% siguran, t.j. u ovom slucaju Imobile je bio malo fauliran i majstorski pao a nije u potpunosti simulirao. Onako iz prve, izgledao je kao penal. Inace, posteno govoreci, ovakvi penali se daju u Italiji. Ne opravdavam vec samo konstatujem. Bez obzira na to, Lacio je ostecen na mnogo utakmica i to mu dolazi kao neka kompenzacija. I jeste, komsije imaju najvise penala u svoju korist. Inace, Lacio je zasluzeno pobedio. Imao je vise od igre, vise zelje i volje, mnogo bolje sanse. Kazu da sutra Juventusu oduzimaju 12 bodova sto znaci da Lacio sada ce biti drugi na tabeli i ima dve lake utakmice. I sva je prilika da tako ostane do kraja sampionata sto znaci da Lacio dobija 30 miliona evra (15 za LS i 15 kao drugi na tabeli). Ako ima srece u transferima (ukljucujuci dobru prodaju Sergeja) Sari ce imati i do 100 miliona evra za pojacanja.
L

Lazio

pre 12 meseci

Onakav penal mozes da das i ne moras, kontakta je bilo i to se vidi na usporenom ali samo iz jednog ugla. Levom nogom je zakacio Cirovu desnu nogu u koraku, leva Cirova noga nema veze jer je Ciro samo bacio levu da bi pao. Liga sampiona na poklon, vazi. Dobili smo Inter, Milan, Juve, Napoli i dva puta gradski derbi sa budzetom od 20 miliona evra.
S

Sramota

pre 12 meseci

Jel to bio penal?
1

171811618181779

pre 12 meseci

Napisite vest o Vardaru.
W

Wertz

pre 12 meseci

Biće zanimljivo videti koliko će se otvoriti Lotito. Dunsteri iz Milana čekaju kaznu za Juve nebi li videli Lš. Jadno, ali u njihovom stilu.
W

Wat

pre 12 meseci

Jeste ovo bilo bolno za gledanje i bez ikakve smislene koncepcije u igri, ali ja bih samo ovom prilikom da pitam @moa carta , koji vec mesecima prica, i licnim "integritetom" garantuje, da Lacio nece igrati LS, gde je i sta radi? Menjamo nick ili cemo se praviti da nikad nismo nista ni pricali?
ž

žigoloo

pre 12 meseci

hahahah kakav penal