Ilija Stolica (©Starsport)
Ilija Stolica (©Starsport)

Čistka u FSS: Idu Stolica, Bunjevčević, Linta... Dolaze Živković, Prekazi, Branković...

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.04.21. | 09:24

Remont na Terazijama počinje današnjom sednicom Odbora za hitna pitanja

Već smo se na to navikli u srpskom fudbalu - kad se menja rukovodstvo (a u toku je prelazni period posle ostavke podnete od strane doskorašnnjeg predsednika Slaviše Kokeze), menjaju se skoro uvek i svi ostali.

Prema informacijama našeg portala, danas u 11.00 biće održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS, gde će biti donete odluke o novim kadrovskim promenama.

Izabrane vesti

Posle direktora Vladimira Matijaševića i koordinatora za mlađe selekcije Gorana Grkinića, iz Saveza će morati i – selektori.

Konkretno, Ilija Stolica, selektor U21 reprezentacije, pa Mirko Bunjevčević, vodio je U16 ekipu, te Aleksandar Linta, trener Radničkog iz Kragujevca i selektor mlađih omladinaca, odnosno igrača rođenih 2003. godine, s tim da on suštinski neće biti smenjen, već mu samo neće biti produžen kratkoročni ugovor.

Umesto njih, na inicijativu selektora novog direktora A selekcije Stevana Stojanovića, vraća se stara garda. Posao će dobiti Zvonko Živković, Dževad Prekazi, pa Dejan Branković, koji je i za vreme Kokezinog mandata bio selektor U17 selekcije, ali je otišao prošle godine. Ko na kojoj poziciji, saznaćemo posle današnje sednice Odbora za hitna pitanja FSS.


tagovi

Ilija StolicaFSSMirko BunjevčevićAleksandar LintaDževad Prekazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara