Komentari na vest

Copy Saliba, paste Balogan: Arsenal u Francuskoj ima špica od kojeg su efikasniji samo Haland, Kejn i Osimen

d

djalminhaa

pre preko 1 godinu

decko je bolji igrac od nketie sigurno,to sam govorio jos pre godinu dana,a kazem i sada....strasan potencijal,urnisao je u mladjim kategorijama...a to sto je odigrao za prvi tim arsenala nije merilo,jer direktno iz mladog tima i omladinaca igrati premier ligu je jako tesko,treba vreme....bice odlican igrac.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Dečko je sasvim dobar,ima prosečnu ocenu 7.5 u ligi 1,a i juče je dao gol tako da sad ima 15,da igra u Nemačkoj ili Spaniji već bi bio na 20 golova, Spretan, brz. Za Francusku ligu koja je fizički isto jaka kao i PL, po kvalitetu ne,je to odlično. To se videlo na Salibi on je fizički bio spreman za Englesku odmah. Po meni Nketija će biti prodat ovaj će biti drugi špic.
М

М21

pre preko 1 godinu

Дечко Нкетија је прави онај нападач, којег нема нигде и онда да 2 гола за 5 минута ... И наравно да неће га Арсенал продавати, јер ће следеће сезоне Хрвати више играча јер се игра ЛШ, а и на све то доста ће противници више, односно озбиљније схватати Арсенал
h

huas

pre preko 1 godinu

Više od pola golova je iz penala, gledao sam ga malo prošle sezone kad su mu dali šansu, nije pokazao ništa, sličan kao Nketija, solidan igrač koji može da igra za Brajton, Everton, Kristal Palas, taj neki rang i Nketija i Bolagun. Siguran sam da će barem jednog od njih dvojice u svakom slučaju dobro unovčiti na leto jer su Englezi, a i mogu da igraju PL, ali ne u timu koji bi da ide na titulu.
a

ars

pre preko 1 godinu

Od 15 golova dao 4 iz penala i to je tebi vise od pola???
G

Gost23gu

pre preko 1 godinu

odegard je bio promasaj dok nkje zaigrao kod artete
j

jiski

pre preko 1 godinu

Poučeni iskustvom sa Vilijamom Salibom koji je u Marselj otišao kao veliki promašaj... Saliba otišao kao veliki promašaj? Pre toga odlične partije i u Sent Etijenu, a posebno na pozajmici u Nici, pa sve nagrade za mladog igrača je pokupio. Kako je onda otišao kao promašaj?
G

Gost23gu

pre preko 1 godinu

sto onda nije igrao nego je isao na golike pozajmice
j

jiski

pre preko 1 godinu

Mora li igrač koji ide na pozajmice nužno da bude promašaj? Na koliko je Real pozajmica slao Odegarda, pa jel promašaj? Kupili ga za 4 miliona, prodali za 35 i pokazao da vredi i daleko više. Ako u datom momentu se nisu složile kockice da neko odmah zaigra, ne znači da je promašaj.
O

OU

pre preko 1 godinu

"Poučeni iskustvom sa Vilijamom Salibom koji je u Marselj otišao kao veliki promašaj". Jel realno sta ste napisali?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neka ga uzme Zvezda za napadaca ionako navijaci Zvezde stalno pisu da im treba napadac.😁😁😁
G

Gost075

pre preko 1 godinu

pitanje za urednika u kojoj ligi igra Robert Lewandowski,posto vidim ne spominje se u tekstu?
b

barca

pre preko 1 godinu

levandovski ima 14
G

Gost88882

pre preko 1 godinu

Slicno kao Osimhen ako uspe da bude kao Osimhen onda Arsenal uz Njega Saku Salibu Nartinellia ima jos dobrih mladih ima dobar tim a drugi nek se rasipaju.. nije stvar prosut novac nego izbacit iz skole igraca kao sto svakako to rade Francuski klubovi i nekako mi oni izgledaju simpaticni
G

Gost9171616

pre preko 1 godinu

i to cak Reims je trenutno 10. na tabeli igra za klub koji je po kvalitetu od 10-15 mesta u ligi 1. izgleda dosta brz kao spic ali takvi danas i igraju .
r

retardinho

pre preko 1 godinu

Po kvalitetu copy-paste Nketia. Solidan ali ne klasa