Čovek koji donosi titule i francuski dželat zvanično dobio ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 12:20

Eder je potpisao za Lokomotivu iz Moskve

Na Evropskom prvenstvu je doneo titulu prvaka Starog kontinenta Portugaliji, a prošle sezone je postigao gol protiv Zenita u 88. minutu za titulu prvaka Rusije Lokomotive iz Moskve. Eder je čovek talija, čovek koji donosi titule.

Zato nije iznenađenje što ga je Lokomotiva iz Moskve sada i zvanično otkupila od Lila, ali cifre transfera nisu poznate.

Izabrane vesti

Uglavnom, Eder je prošle sezone bio na pozajmici, a sada je i zvanično igrač Lokosa.
"Srećan sam što će moja budućnost biti u Lokomotivi. Početak u Rusiji bio je težak: druga kultura, drugačiji fudbal, ali posle nekoliko meseci sam se poptuno zaljubio u Rusiju. Okružen sam sa sjajnim saigračima sa kojima sam postao šampion. Moja porodica je ovde, supruga me potpuno podržava da nastavim ovde karijeru. Naše dete će se uskoro roditi u Moskvi", rekao je Eder za zvanični sajt Lokomotive.

Prošle sezone je na 28 utakmica postigao četiri gola. Ali, opet je postigao onaj najvažniji. Čovek jednostavno zna kada da ga da.

I sada je dobio novi ugovor. Igraće i sledeće sezone u Rusiji.

Eder ima 30 godina i iza sebe dugačku i raznovrsnu karijeru. Počeo je u Oliveiri, pa zatim igrao za Turizense, Akademiku, da bi kasnije prešao u Bragu, a onda i u Svonsi. Odatle je prešao u Lil, a sada je sreću našao u Lokomotivi iz Moskve.

Ko zna, možda ga i sledeće sezone metne za titulu.

Foto: Action images


tagovi

Eder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara