Sofijan Amrabat (Reuters)
Sofijan Amrabat (Reuters)

Čovek koji je celo leto čekao Junajted gura Paljinju ka Alijanc areni?

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 22:47

Fulam ponudio Fiorentini 30.000.000 evra za Sofijana Amrabata

"Čekaj me i ja ću sigurno doći", recitovao je Rade Šerbedžija. Čekaj me i ja sigurno neću doći glasila bi rečenica je koja najbolje pristaje odnosu Mančester Junajteda i Sofijana Amrabata, samo što nju ne izgovara marokanski defanzivni vezista, već slavni klub sa Old Traforda.

Čitavo leto Amrabat čeka konkretan potez Crvenih Đavola, odavno je obavestio čelnike kluba da želi da napravi transfer karijere i većim delom leta trenirao individualno, ali čekanje, oklevanje, pa cenjkanje sa Fiorentinom moglo bi da košta Junajted dolaska jednog od najzapaženijih pojedinaca prošlog Svetskog prvenstva.

Izabrane vesti

Premijerligaš je podrugljivo tražio od Fiorentine pozajmicu Marokanca, ponudivši uslove koji se Violi nisu nimalo svideli, a činjenicu da se jalovoj letnjoj sagi ne vidi kraj, pokušava da iskoristi Fulam. On je naciljao Amrabata kao čoveka koji će omogućiti prodaju Žoaa Paljinje u Bajern i spreman je da ponudi Violi blizu 30.000.000 evra.

Dakle, Jorkširci hoće da puste Paljinju na Alijanc arenu, ali prethodno moraju da osiguraju zamenu. Danas su se već raspitivali za Skota Mektominija, pa Pjera Emila Hejbjerga, da bi izašli pred čelnike Ljubičastih sa konkretnom ponudom.

Gazda toskanskog kluba Roko Komiso je podelio sa javnošću svoje stavove o odlasku Amrabata: "Rekli smo Amrabatu da, ukoliko želi da ode, da ćemo pokušati da mu to omogućimo. On je još pod ugovorom tako da bi na kraju mogao da ostane ovde."

Informacije o Fulamovoj ponudi prvi je plasirao Đanluka Di Marcio, dok Fabricio Romano javlja da se sprema nova runda pregovora Fiorentine i Junajteda. Možda će Crveni đavoli promeniti ploču sada kada je jasno da imaju konkurenciju koja je već izvukla novac i stavila na sto.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Sofjan AmrabatMančester JunajtedFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara