Čovek zvani pozajmica: Bešiktaš doveo Batšuajia za 150.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.08.21. | 14:44

Belgijanac peti put na kaljenju

Čišćenje kadra na Stamford bridžu. Olivije Žiru je otišao u Milan, Tejmi Ejbraham u Romu, a treći napadač koji je u istom prelaznom roku napustio Čelsi je – Miši Batšuaiji.

Belgijanac je promovisan kao pojačanje Bešiktaša, pošto je prošao lekarske preglede i sa oreolom velike zvezde zadužio opremu istanbulskog velikana. Mada su Turci želeli da ga kupe i vežu ugovorom na četiri godine, Plavci nisu pristali na tu opciju, ali su našli način kako da ga zadrže i istovremeno proslede na kaljenje. Prvak Evrope je najpre produžio ugovor 27-godišnjem špicu (isticao naredne godine), vezao ga papirima do leta 2023, a onda pustio na novu destinaciju.

Izabrane vesti

Crno-beli su platili Čelsiju simboličnih 150.000 evra samo za pozajmicu, ali su u potpunosti preuzeli platu igrača, tako da će mu do kraja sezone dati 3.165.000 evra.

Batšuaji je ovog peta pozajmica otkako je stigao među Plavce. Najpre je pokušao u Borusiji iz Dortmunda, pa u Valensiji i dvaput u Kristal Palasu. U tim klubovima dao je zbirno 20 golova. Za Čelsi 25 na 77 utakmica, međutim, u stil Tomasa Tuhela očigledno se ne uklapa, a i teško da bi došao do izražaja pored Romelua Lukakua.

Zato, dokazivanje u Turskoj.



tagovi

letnji prelazni rok 2021TransferiBešiktašMiši Batšuaji

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara