Foto. Starsport
Foto. Starsport

Čović zvanično u kineskom drugoligašu: Lepe dve i po godine, Voši želim da i ove godine izbori Evropu

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.22. | 13:46

Doskorašnji kapiten Vojvodine se oprostio od Novosađana

Najavljivani transfer Nemanje Čovića u kineski Kunšan dobio je zvaničan epilog pošto je Vojvodina na zvaničnom sajtu potvrdila vest da se rastala sa liderom aktuelne generacije.

Izabrane vesti

"Dosadašnji kapiten Vojvodine Nemanja Čović otputovao je u Kinu, gde je potpisao ugovor sa tamošnjim drugoligašem Kunšanom. Svom sada već bivšem kapitenu, fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i želi mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere", navedeno je na sajtu Novosađana.

Iskusni ofanzivac koji je za Lale odigrao 80 utakmica i postigao 23 pogotka uz četiri asistencije, pre odlaska na istok zahvalio se doskorašnjem klubu i saigračima poželeo uspeh u završnici sezone.

"Iza mene i Voše su lepe dve i po, skoro tri godine i ovaj period će mi uvek ostati u lepom sećanju. Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, ekipi, jer bez njih ne bih ni ja ništa postigao. Hvala i navijačima na svemu, na podršci i nadam se da će se svi zajedno radovati uspehu na kraju sezone. Voši želim da i ove godine izbori Evropu i da bude uvek u vrhu srpskog fudbala, gde joj je i mesto", rekao je Čović.

Čović je pre Vojvodine branio boje Proletera, Minska, PAS Janjine, Šahtjora iz Soligorska, Donjeg Srema i Spartaka, a sa Kunšanom koji je prethodnu sezonu završio u sredini tabele će imati zadatak da u novoj sezoni napravi iskorak ka eliti.



tagovi

Nemanja ČovićKina 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara