Miodrag Radulović (©Reuters)
Miodrag Radulović (©Reuters)

Crna Gora dobija novog selektora: Radulović vodi Sokolove

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 10:46

Hadžibegiću neće biti ponuđen novi ugovor

Fudbalski savez Crne Gore održaće danas sednicu na kojoj će se raspravljati oko izbora selektora A reprezentacije, ali podgorički mediji tvrde da se epilog već zna.

Iako je Faruk Hadžibegić odradio dobar posao na klupi Sokolova, pa je u Ligi nacija C osvojeno prvo mesto i izborena promocija u višu klasu, neće mu biti ponuđen novi ugovor, tvrdi Pobjeda.

Izabrane vesti

Novi selektor reprezentacije Crne Gore biće Podgoričanin Miodrag Radulović, koji je poslednjih godina trenersku karijeru gradio u Aziji. Bio je selektor Mijanmara i Libana, a vodio je i klubove Pakhtakor, Kazmu, Atirau, dok mu je poslednji posao bio u Zob Ahanu iz Irana. Ranije je Radulović trenirao i Budućnost, a bio je i pomoćnik selektora u reprezentaciji Srbije i Crne Gore do 21. godine.

U dugoj igračkoj karijeri novi selektor Crne Gore igrao je u više navrata za Budućnost, te za Sutjesku, Hajduk iz Kule i grčki Pijerikos.

Crna Gora će imati jako težak zadatak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, jer su joj rivali u grupi Holandija, Turska, Norveška, Letonija i Gibraltar.


tagovi

Faruk HadžibegićCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara