Ngolo Kante (Foto: ©Reuters)
Ngolo Kante (Foto: ©Reuters)

Crne slutnje se obistinile: Kante van terena četiri meseca!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.10.22. | 21:21

Francuska ostaje bez bitnog šrafa u veznom redu

Bilo je nagoveštaja i prethodnih dana, a večeras je i definitivno potvrđeno – Ngolo Kante moraće na dugu pauzu. Francuski vezista podvrgnut je danas operaciji koja zahteva četvoromesečnu pauzu, saopštio je Čelsi putem klupskih kanala.

Već dugo je Kante van terena, povredio je zadnju ložu još sredinom avgusta protiv Totenhema, ali su na Stamford Bridžu dugo vagali šta im je činiti. Ipak, francuski vezista je u konsultaciji sa klupskim lekarima doneo odluku da ode na operaciju kako bi se zalečio.

Izabrane vesti

Višemesečna pauza ujedno znači da će Kante propustiti i Svetsko prvenstvo u Kataru. Bio je vezista Čelsija bitan šraf u osvajanju “Boginje“ u Rusiji, neizostavan je takođe bio i na prethodna dva Evropska prvenstva, ali će Didije Dešan ovog puta morati da mu pronađe zamenu među mlađim kolegama (Oreljen Čuameni, Eduardo Kamavinga).

Neće Kanteu višemesečna pauza nikako pomoći ni u pogledu novog ugovora. Francuz je u prethodne dve godine često izostajao zbog povreda što je navelo čelnike londonskog kluba da dobro razmisle da li da uopšte nastavljaju saradnju sa 31-godišnjim vezistom koja ističe na kraju aktuelne sezone u kojoj je od starta upisao samo dva nastupa...




tagovi

Katar2022Ngolo KanteČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara