Crno-beli uglas: Molde mora da napadne, to je naša šansa

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.19. | 16:50

Fudbaleri Partizana pucaju od optimizma uoči revanša

Da je neko ponudio crno-belima 2:1 pre početka utakmice sa Moldeom u Beogradu, teško da bi neko prihvatio. Ipak, kako je tekao meč u Humskoj, na kraju je rezultat ispao premija, jer donosi mir igračima Partizana, koji su danas stigli u Norvešku, na poprište revanša za plasman u Ligu Evrope.

Golman Vladimir Stojković pred drugi duel sa Moldeom veruje da će upravo taj gol zalihe biti presudan u Norveškoj.
Imamo pozitivan rezultat iz Beograda. Mislim da će Molde od početka igrati napadački, pokušaće da postigne brzi gol, što ostavlja prostor za naše špiceve i kontre. Sve je na šefu, a ja se nadam pozitivnom ishodu. To što će se igrati na veštačkom terenu ne znači ništa, igrali smo dosta puta na toj podlozi“, smatra Stojković.

Izabrane vesti

Mladi štoper Strahinja Pavlović takođe smatra da će Norvežani krenuti u silovit napad od starta.
Biće teža utakmica od beogradske, sada će oni imati prednost domaćeg terena. Ući će jače u utakmicu, probaće odmah da povedu, a mi moramo da odgovorimo kako mi umemo i da – pobedimo“, kaže Pavlović.

On veruje da će crno-beli odigrati bolje nego u Humskoj.
Taj prvi duel nismo odigrali kako smo hteli. Dosta stvari nije ispalo kako smo želeli, pogotovo nismo dobro stajali kod primljenog gola. Ipak, spremni smo za revanš, svesni smo koliko znači ova utakmica i za nas i za klub. Zato mislim da neće biti problema“, optimista je Pavlović.

Očekuje se od Ognjena Ožegovića da bude džoker Partizana. Pre dve godine je golom protiv Jang Bojsa doneo crno-belima proleće u Evropi, sada bi mogao da uvede klub u Ligu Evrope.
Bitno je da smo svi zajedno, da verujemo u prolaz, da budemo kompaktni na terenu. Imamo gol prednost, taktički nam mnogo znači, jer nećemo morati da srljamo, da jurimo. Igraćemo u srednjem bloku, tražićemo iz presinga da postignemo gol i obezbedimo miran tok utakmice“, nacrtao je scenario Ožegović.

Letnji prelazni rok se bliži kraju, tako da se smanjuju šanse i da Ožegović ode iz Partizana u Rozenborg.
Za sada se nisam dogovorio oko uslova, što ne znači da neću. Drago mi je što sam ostao ovde, da pomognem momcima da ostvarimo dobar rezultat. Mnogo bi nam značilo da se plasiramo u grupe Lige Evrope. Sigurno je da neću otići iz Partizana ako ne budem zadovoljan ponudom. Ja sam ovde srećan, atmosfera u timu je odlična, tako da nema razloga da idem glavom bez obzira“, objasnio je Ognjen Ožegović.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara