(©MN Press)
(©MN Press)

Crno-beli žele da vrate Makija Banjaka: Tačno je, zvao me Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.08.22. | 10:33

„To je jedna od opcija koju imam“, kaže Kamerunac

Traži Partizan štopera, ali čelnici kluba su rešili da ne idu predaleko u toj potrazi, već su samo malo pročešljali klupsku arhivu i odande im je sinulo ime i prezime – Maki Banjak.

Kamerunski štoper, koji je u Partizan došao kada je trener bio Savo Milošević, a otišao u periodu kada je na klupi sedeo Aleksandar Stanojević, prva je opcija za crno-bele.

Izabrane vesti

Banjak je trenutno član Kajrata, ima ugovor na još godinu dana, ali potvrđuje da je u kontaktu sa Partizanom.

Situacija u Partizanu trenutno nije dobra. Klub me je zvao sa predlogom da se vratim, ali moj agent razgovara još sa klubovima iz Španije i Francuske. Duboko u sebi sam svestan da nisam ostavio dovoljno dubok trag na evropskoj sceni“, rekao je Banjak za kamerunske medije.

Ukoliko Banjak kaže „da“ Partizanu, naredna prepreka će biti Kajrat, koji za svog štopera traži obeštećenje od 300.000 evra, jer je tolika otkupna klauzula.

„Postoji mogućnost da odem, a to bih i uradio da je samo do mene, ali imam ugovor na još godinu dana, pa se pita i klub. Imam otkupnu klauzulu u ugovoru, pa je opcija ili da neko toliko plati ili da se nađe neki dogovor sa klubom“, objasnio je Banjak.

Eventualni dolazak Banjaka značio bi gotovo sigurno i odlazak Igora Vujačića iz Partizana, za kojeg crno-beli imaju ponude, a konkretna je stigla od ruskog Sočija, vredna 1.000.000 evra. I zasad je na čekanju, dok crno-beli pronađu novog štopera. Ili novog-starog štopera iz Kameruna...



tagovi

Maki BanjakFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara