Crvena zvezda u Kragujevcu sa timom koji nikada nije igrao zajedno

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.05.23. | 11:27

Miloš Milojević pravi izmene u sastavu i formaciji

Crvena zvezda je u finišu sezone apsolutno posvećena istorijskom rezultatu i osvajanju treće uzastopne duple krune, pa će šef struke srpskog šampiona Miloš Milojević danas u Kragujevcu (16.00, ASP1) izostaviti dobar deo standardnih prvotimaca, kako bi ih odmorio za okršaj sa Čukaričkim naredog četvrtka na stadionu Rajko Mitić (21.00).

Milojević neće samo napraviti značajne izmene u timu, već će promeniti i formaciju, te zaigrati sa trojicom štopera. Sa druge strane, na teren stadiona Čika Dača istrčaće sastav koji nikada nije igrao zajedno, pa možda čak ni na treninzima sve do uvertire utakmice plej-ofa 36. kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Ukupno peti nastup u ovoj sezoni, a drugi u plej-ofu, zabeležiće Nikola Vasiljević, dok će trojku centralnih bekova ispred njega činiti Uroš Spajić, Nemanja Milunović i mladi Stefan Leković. Na poziciji desnog spoljnog biće Lazar Nikolić, a na suprotnoj Stefan Mitrović. Tandem centralnih veznih igrača u činiće Kings Kangva i Slavoljub Srnić.

Vrlo zanimljivo će izgledati i Zvezdina navala, pošto će zajedno igrati Marko Rakonjac i Jovan Mijatović, a tu je i Aleksandar Katai. U tom trzoupcu verovatno će najbliži protivničkom golu biti Rakonjac, kojem će ovo biti 16. nastup u dresu Crvene zvezde. Mijatoviću će ovo biti prvi start u plej-ofu. Protiv Voždovca je zaigrao u poslednjih 20 minuta i postigoa prvenac u seniorskom timu Crvene zvezde, a onda je protiv Vojvodine dobio još 35 minuta.

Kada je u pitanju navala, u konkurenciji za okršaj u Kragujevcu nije ni bio Alekandar Pešić, koji odrađuje suspenziju zbog četiri žuta kartona.

Crveno-beli su odavno osvoji 34. šampionski trofej, ali će biti silno motivisani do kraja sezone, kako bi zadržali oreol nepobedivosti. Milojevićev tim će danas želeti da napravi najbolju moguću uvertiru pred borbu za odbranu trofeja u Kupu Srbije.


RADNIČKI 1923 - CRVENA ZVEZDA (16.00, ARP1)

Stadion: Čika Dača

Sudija: Nikola Đorđević

RADNIČKI 1923: Leković - Miličić. Ivanović, Mitrović, Pecelj - Vidović, Zorić - Čolović, Vidosavljević, Evandro - Mulunović.

C. ZVEZDA: Vasiljević - Spajić, Milunović, Leković - L. Nikolić, Kangva, Srnić, Mitrović - Mijatović, Katai - Rakonjac.

MOZZART BET SUPERLIGA

PLEJ-OF, 36. KOLO

Subota

16.00: (10.5) Radnički 1923 (6,50) Crvena zvezda (1,25)

Nedelja

17.00: (8,50) Voždovac (4,70) Čukarički (1,38)

19.00: (3,20) Vojvodina (3,40) Partizan (2,25)

21.00: (6,25) Novi Pazar (3,90) TSC Bačka Topola (1,57)



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara