Bohinen i Rondon (©PFC CSKA)
Bohinen i Rondon (©PFC CSKA)

CSKA ima dva pojačanja - Rondon nije igrao od oktobra, zbog veziste od 1.500.000 evra se digla prašina

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 13:31

Sada i zvanično

Dok je u najvećem delu Evrope zimska transfer pijaca zatvorena još pre dve sedmice, u Rusiji traje sve do 25. februara i to klubovi i te kako koriste. CSKA je u roku od samo dva časa predstavio dva najsvežija pojačanja - Salomona Rondona i Emila Bohinena.

Rondonu nimalo nije nepoznat ruski fudbal pošto je tokom tri godine boravka igrao za Rubin iz Kazanja i Zenit iz Sankt Peterburga, pre nego što se na leto 2015. za 15.000.000 evra preselio u VBA i kasnije u Kinu.

Izabrane vesti

LIGA EVROPE: (2,10) Krasnodar (3,35) Dinamo Zagreb (3,60)

Iskusni napadač iz Venecuele stigao je na pozajmicu do kraja sezone, iako mu ugovor s kineskim Daljenom traje još do 31. decembra ove godine. Prema sadašnjim informacijama, Armejci nemaju mogućnost otkupa.

Pitanje je kada će i koliko moći Rondon da pomogne novom timu pošto je poslednji takmičarski meč odigrao pre četiri meseca i od tada uglavnom trenira individualno.

Što se tiče Bohinena, radi se o jednom od talentovanijih vezista u norveškoj ligi. Ima 21 godinu, igra centralnog i defanzivnog vezistu po potrebi, a stiže za sumu od 1.500.000 evra. Ugovor je potpisao do juna 2025. godine. Za Stabek je na preko 90 odigranih utakmica skupio 11 golova i jednu asistenciju manje.

Interesantno, njegov dolazak u Moskvu podelio je tamošnju javnost, a bivši igrač CSKA Vladimir Ponomarev sumnja da će Bohinen doneti željeni kvalitet.

“CSKA često igrače dovodi a da ga skauti nisu uživo gledali. Tako je i sa Bohinenom. Moguće je čak da neće ni igrati do kraja sezone. Njegov dolazak mi deluje kao mač s dve oštrice“, rekao je Ponovmarev.



tagovi

Salomon RondonZimski prelazni rok 2021Emil BohinenCSKA MoskvaDalijan JifangStabek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara