Viktor Gončarenko (©Reuters)
Viktor Gončarenko (©Reuters)

CSKA raskida saradnju sa Gončarenkom

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 17:38

Još kolo i kraj

Posle četiri godine došlo je vreme da se raziđu moskovski CSKA i Viktor Gončarenko.

Beloruski trener je nekoliko puta u prethodnim sezonama bio na ivici otkaza, pisali su ruski mediji da je jednom nudio i ostavku koja nije prihvaćena, ali sada je odlučeno da je došao trenutak za rastanak.

Izabrane vesti

Uprava kluba je prelomila da raskine ugovor sa Gončarenkom na kraju jesenje sezone, a to je već predstojećeg vikenda, kada će CSKA u poslednjem kolu polusezone igrati protiv Rostova. Možda bi Belorus zadržao posao, jer je ekipa igrala dosta dobro tokom većeg dela sezone, čak je izbijala na prvo mesto tabele, ali sve se srušilo u poslednja četiri kola, u kojima Armejci nisu dobili nijednu utakmicu.

Bio je Viktor Gončarenko izuzetno uspešan kao trener BATE Borisova, ali je sa CSKA osvojio tek jedan Superkup 2018. godine, dok je od dolaska u klub u decembru 2016. dobio svega 50 odsto utakmica.

Možda je, u neku ruku, Gončarenko i žrtva klupske politike, jer je CSKA krenuo u kompletnu rekonstrukciju ostaralog tima kada je on došao, vodio je jako mlad sastav, sa kojim nije mogao da bude konkurentan za trofeje.


tagovi

RusijaViktor GončarenkoCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara