Foto: FK Trencin
Foto: FK Trencin

Čudna sudbina Zvezdinog đaka: Od nemačkog niželigaša do Trenčina za tri meseca

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.09.21. | 21:09

Slovački tim pojačao i štoper Vojvodine

U jednom danu dva potpisa u Trenčinu, oba od strane srpskih fudbalera. Jedan da garantuje čvrstinu u odbrani, drugi da zaoštri napadačku liniju. Tri dana pre kraja prelaznog roka, slovački tim je predstavio dva pojačanja, Njegoša Kupusovića i Lazara Stojsavljevića

Kupusović je đak Crvene zvezde, sa crveno-belima je odigrao i pet mečeva u omladinskoj Ligi šampiona protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena, međutim, njegova karijera je potom krenula čudnim tokom. Pre dve godine je otišao na pozajmicu u Aue, nakon čega ga je Braunšvajg otkupio od Zvezde za 100.000 evra. Početkom prelaznog roka je bez obeštećenja potpisao za trećeligaša Turkguču Minhem, da bi samo tri meseca kasnije završio u Trenčinu.

Izabrane vesti

Stojsavljević s druge strane dolazi iz Vojvodine. Prethodnu sezonu 23-godišnji štoper je proveo na pozajmici u Radu, posle koje se vratio u novosadski tim u nadi da će imati kakvu-takvu minutažu. Međutim, momak rođen u Londonu presedeo je svaki od dosadašnjih deset mečeva na klupi, te je odlučio da minutažu pronađe u trenutno četvrtoplasiranom timu slovačkog prvenstva.



tagovi

Trenčin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara