Mink Peters
Mink Peters

Čuka dovela igrača iz Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 11:30

Holanđanin na Banovom Brdu

Zanimljivo pojačanje za sledeću sezonu stiglo je u Čukarički. Barem prema navodima holandskih medija, tim sa Banovog Brda angažovao je doskorašnjeg fudbalera Reala iz Madrida Minka Petersa (21) koji je potpisao ugovor s Brđanima kao slobodan igrač.

Levokrilni napadač, koji je svojevremeno bio i na naslovnoj strani čuvene Marke kao jedan od najvećih talenata Kraljevskog kluba, prekinuo je karijeru u prestonici Španije godinu dana pre isteka ugovora (važio do juna 2020. godine) i preselio se u Beograd. Na koliko dugo tek ćemo videti, jer ugovor nije potpisan pošto Petersa čekaju rigorozni lekarski pregledi. 

Izabrane vesti

Prosto, Peters se nije naigrao na pozajmicama u Venlu, Almereu i Ljeidi prethodnih sezona gde je zbirno zabeležio samo četiri nastupa, ali će zato pokušati da oživi karijeru u našoj Linglong Superligi.

Ovaj fudbaler je prošao omladinske akademije PSV Ajndhovena i Ajaksa, ali nije dočekao da debituje i za prvi tim Kopljanika, pošto je u leto 2014. prešao u slavni Real iz Madrida takođe kao slobodan igrač.

Zanimljivo, stasao je u Amsterdamu u generaciji zajedno sa Van de Bekom, De Lihtom i Džastinom Klajvertom, Real je mislio tada da je uzeo najboljeg od svih jer je Peters igrao i za sve mlađe kategorije Holandije, ali se ispostavilo na kraju da nije dostigao predodređene visine.

Mink Peters je u Realu igrao sa novim šampionom Evrope za mlade Borhom Majoralom, kao i levim bekom Serhiom Regilonom, ali ni tu nije uspeo da se probije.

Ko zna, možda će na Banovom Brdu imati više sreće...

Foto: FK Čukarički


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara