©Starsport
©Starsport

Čuka, posle Badamosija, prodala još jednog napadača: Spasojević u Sloveniji, čeka se naslednik

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 14:52

Talentovani centarfor postao novi član Mure

Niz talenata afirmisanih na Banovom brdu, koji su iz Čukaričkog put nastavili van granica Srbije od danas je duži za još jedno ime jer je Mihajlo Spasojević zadužio opremu Mure. Kako saznaje Mozzart Sport, klubovi iz Srbije i Slovenije utanačili su detalje transfera, te je perspektivni napadač promenio sredinu i uskoro se očekuje da se priključi novim saigračima.

Spasojević, koji je pažnju skrenuo sjajnim igrama za kadete i omladince kluba sa Banovog brda, zahvaljujući kojima je bio član praktično svih mlađih reprezentativnih selekcija, debi u seniorskom fudbalu upisao je krajem 2021. godine, ali je do aktuelnog leta minute dobijao tek povremeno i na kašičicu. Uproks tome, oko 690 minuta na terenu bilo mu je dovoljno da postigne četiri gola uz jednu asistenciju i da privuče pažnju van granica Srbije.

Izabrane vesti

Interesovanje za perspektivnog centarfora početkom 2023. godine pokazala je Atalanta, ali nije došlo do dogovora.Spasojević je ponovo postao aktuelan ovog leta, a u smiraj prelaznog roka Mura je preduzela konkretan korak i otkupila ga od Brđana.

Član slovenačke elite prošle godine je u foto-finišu ostao bez Evrope iza Domžala, uprkos istom broju bodova, a u novoj sezoni posle pet kola ima učinak od dve pobede i tri poraza.

Pre Beograđanina rođenog 2004. godine, klub je napustio i prvi centarfor Muhamed Badamosi, te su Brđani ostali samo sa Ze Mariom kao klasičnim napadačem, dok se angažman novog centarfora očekuje do kraja nedelje.



tagovi

ČukaričkiMihajlo SpasojevićMuraSlovenijaSlovenija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara