Čuka sprema još jedan milionski transfer: Badamosi u Saudijskoj Arabiji, ne igra protiv Olimpijakosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 11:23

Snažni napadač propustio i današnji trening

Trljaju ruke na Banovom brdu ovih dana, pošto će im već viđeni transfer Đorđa Petrovića u Čelsi doneti lepu zaradu, odnosnu finansijsku dobit od preko dva miliona evra. I deluje da to neće biti jedini ozbiljan prihod Čukaričkog ovog leta.

Prema saznanjima Mozzart Sporta srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope uskoro će i zvanično napustiti Mohamed Badamosi. Snažni napadač propustio je današnji trening, pošto se očekuje da do kraja sedmice, možda i u naredna 24 sata, kompletira transfer u Saudijsku Arabiju. Zasad u Čukaričkom kriju ime kluba, ali je izvesno da će reprezentativac Gambije biti jedna od najvećih prodaja Brđana u novijoj istoriji. Odnosno da će Čukarički zaraditi milionsku svotu novca.

Izabrane vesti

Kako se može čuti vrlo je neizvestan nastup Badamosija u duelu plej-ofa za Ligu Evrope, protiv Olimpijakosa koji je zakazan za četvrtak. Moraće novi šef stručnog štaba Igor Matić da pronađe drugo rešenje i možda u vatru gurne mladog Mihajla Spasojevića koji dugo važi za jednog od najtalentovanijih igrača Brđana. Tu je i Ze Mario, doveden ovog leta iz Portugalije.

Mohamed Badamosi je, gledajući brojke, uticaj na igru Čukaričkog, na kraju i potencijalno obeštećenje bio pun pogodak sportskog sektora na čelu sa Vladimirom Matijaševićem. Doveden je na pozajmicu iz Kortrajka, kasnije je njegov ugovor otkupljen.

Prošle sezone Mohamed Badamosi je na 42 meča u svim takmičenjima postigao 13 golova i upisao pet asistencija. Posebno je blistao na početku mandata kada je u prvih deset kola Mozzart Bet Superlige čak devet puta matirao protivničke odbrane.

Već tokom zimskog prelaznog roka pominjala se njegova milionska prodaja. Interesovanje je pokazao Soči, kao i egipatski Al Ahli, ali je reprezentativac Gambije ostao na Banovom brdu.

Ali deluje da će mu meč protiv IMT-a biti poslednji u dresu Čukaričkog.


tagovi

Mohamed Badamosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara