Đorđe Petrović (©Starsport)
Đorđe Petrović (©Starsport)

Čukarički čuva okosnicu: Petroviću, Beliću i Mijailoviću novi ugovori

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 16:28

Potpisi pred polazak na pripreme

Dok fudbalska javnost bruji o tome kako je Čukarički prodao Dimitrija Kamenovića Laciju za sumu koja može da naraste do 4.000.000 evra, Brđani su u miru odradili još tri značajna posla u zimskom prelaznom roku.

Pre polaska na pripreme na Kipar trojica igrača Čukaričkog su potpisala nove ugovore. Mladi golman Đorđe Petrović, koji važi za jednog od najperspektivnijih srpskih „jedinica“, potpisao je produžetak saradnje sa belo-crnima do 2024. godine. Petrović je bio nezamenjiv na golu u jesenjem delu sezone, branio je na 19 utakmica, a na 11 nije primio gol.

Izabrane vesti

Kao nagrada za te partije stizali su Petroviću pozivi u mladu reprezentaciju Srbije, a dobio je prekomandu u A tim za poslednji meč Lige nacija sa Rusijom.

Drugi golman Čukaričkog Nemanja Belić takođe je produžio ugovor sa klubom. On se obavezao na vernost Brđanima na još godinu dana. Belić je član Čuke od 2017. godine i branio je do sada na 44 utakmice.

Ugovor je produžio i Srđan Mijailović. Nekadašnji vezista Zvezde i dugogodišnji internacionalac došao je u Čukarički u oktobru i pokazao se kao veliko pojačanje. Uprava kluba mu je ponudila da se saradnja nastavi sve do januara 2024. godine, a Mijailović je to prihvatio.

Inače, iako je Dimitrije Kamenović budući igrač Lacija, on će ostati na Banovom brdu do kraja sezone kao pozajmljen igrač.


tagovi

Đorđe PetrovićSrđan MijailovićNemanja BelićČukaričkiSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara