Komentari na vest

Čukarički se na godinu dana seli u Loznicu

C

Cc 6578576

pre 12 meseci

Koliko glupih komentara. Ako se 2 kluba fuzionisu to ce biti po sledecem principu. Loznica ide u Superligu sa svojim identitetom, bez bilo kakvog menjanja imena, grba, boje, istorije. Preuzima igrace, upravu i finansije Cukarickog. Cukaricki ide u 2 ligu. Na Brdu ce igrati mladi igraci i Cuka postaje akademija, odnosno baza za razvoj igraca. Takodje ne gubi ime i ne moze u Superligu. Takav koncept fuzije treba da preuzmu svi klubovi koji nemaju tradiciju ni navijace, a poseduju finansije.
g

gost778

pre 12 meseci

Iskreno ali stvarno to mislim,zar nije im bolje i da ostanu tamo?imace sigurno vise publike nego na cukarici gde u najboljem slucaju sa sve rodbinom i svecanom lozom imaju 300-500 gledalaca ako i toliko
M

Meraja

pre 12 meseci

Lozničani navijaju za FK Loznica, Čukarički može da bude samo gost, ali nikako zamena za zeleno-bele.
g

gadge12

pre 12 meseci

Nije tvoja Brnaba
D

De nabavljate

pre 12 meseci

Tu hibridnu travu, pitam za druga? 😄
s

sladjann

pre 12 meseci

Za koga oni prave stadion Čukarički.....kada nemogu sakupe ni par stotina ljudi.....
B

Bane15

pre 12 meseci

Imaju nesto malo vise od Partizana
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Ne prave ga sigurno zbog fudbala. Razmisli malo. Ako naprave stadion po evropskim/svjetskim standardima, to je onda jednako trzni centar kao sto je i stadion. Znaci, bas njih briga poslije toga jel narod dolazi na utakmicu ili dolazi na stadion zbog pomodarstva i sopinga. Pa onda mozes da iznajmljujes prostor za biznis sastanke, koncerte, ovo, ono... znaci, brdo para za onoga ko zna kako da iskoristi prostor. A istovremeno imas i stadion, sto da ne? 2-in-1.
g

gc

pre 12 meseci

Biće tamo u svakom slučaju veće posete.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

@svi na gazelu Delije ne izlaze na gazelu! One su svoje pravo lice pokazale na proslom derbiju kada su cutale dok je sa Juga grmelo zna se sta…to je ta vecita opozicija svakom rezimu koja je slusala dzez i koja se kesala o tramvaje u inat titu

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Da dodam, delije ce izaci 26 maja!!!
g

gost ali pravi

pre 12 meseci

izmileo si iz jazbine posle srede?
B

Bane15

pre 12 meseci

Jeste li skandirali onome bez kojega ne bi bili ni 8 u ABA ligi? Onome koji vam je dao godisnji budget od 23 miliona? Onome koji vam placa licence? Onome preko kojeg ste dobili wild card da igrate EL? Onome bez kojeg biste bili zadnja rupa na svirali u ovaj drzavi? Jel njemu?
B

Bane15

pre 12 meseci

Da dodam, jadna li je tvoja majka koja te iskopilila takvog nesrecnog
j

jllllhh

pre 12 meseci

@Bane15 Za razliku od vas mi ne odobravamo njegovo mesanje u sport, pa tom i skandiramo, a vi ne da ne odobravate nego vam je zak i pozeljan, svi vasi uspesi se i temelje na njemu. Kad on ode sve pada, mada kao i mnogo puta do sad, kad pad bude izvestan kod vas ce poceto da se skandira, posle cete prosipati pricu da ste bili opozicioni klub.
P

Pazite ovo

pre 12 meseci

Sad kad nemaju više EL još ih više boli Liga Šampiona. Boli ljudi, BOLI.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Stadion u Loznici zaista vrhunski izgleda radjen je po svetskim standardima a Cukaricki ce sigurno na svakoj utakmici u Evropi puniti stadion.Imace i Loznicani priliku da gledaju uzivo dobre evropske timove.
M

Meraja

pre 12 meseci

Koje evropske utakmice kada Čuka uobičajeno ispada u prvom kolu. Tom klubu nije cilj uspeh u evropskim takmičenjima nego prodaja igrača.
d

dejanera

pre 12 meseci

@ Meraja Shvatas li koliko ti je glup komentar? Jedina sansa da Cukaricki odmah ispadne iz Evrope je da bude treci a da Vojvodina osvoji kup. U svim ostalim slucajevima Cukaricki ce igrati jedno kolo kvalifikacija i jos 6 utakmica u grupi. Znaci u Loznici ce se igrati najmanje 4 utakmice u Evro takmicenju!
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Treba da igraju na velelepnom stadionu gde rastu pečurke. Pečurke su već osetili niz igrača od omonije do Makabija pa što ne bi još neko.
f

f dijagnoza

pre 12 meseci

Ti si izgleda jeo neke pecurke, cim prozivas klub koji ima svoj stadion na kojem je docekao i pobedio mnoge velikane, za razliku od kluba koji podrzavas koji je oteo stadion od drzave i jos ga upropastio... Tesko tebi sa samim sobom...
a

auuu druze

pre 12 meseci

JNA stadion je inace po PeeSu , samo sto svinje ne trce po terenu
B

Bane15

pre 12 meseci

Ne, igrace na Titovom stadionu...mislim bunkeru
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Treba da igraju na velelepnom stadionu gde rastu pečurke. Pečurke su već osetili niz igrača od omonije do Makabija pa što ne bi još neko.
S

Svi na

pre 12 meseci

GAZELU
B

Berlin

pre 12 meseci

Zasto nasi Klubovi imaju takva glupa imena : Cukaricki BG, Radnicki Kragujevac, tsc backa topola, dubocica leskovac, ej bre backa topola i cukaricki da nam igraju u evropi?????
K

Kompleksinjo

pre 12 meseci

Sta hoces? Eintracht Belgrad mozda? Moze kad nemci budu znali Sloga Frankfurt.
m

madness

pre 12 meseci

Totano si u pravu, mnogo su bolja imena Ujedinjeni Mancester, pa onda Mancester Grad, Suma Zelena, Boltonske Lutalice, Notingemska Suma.... Milion primera.....
N

Nenad1246

pre 12 meseci

A mnogo je bolje Napoli, Milan, Roma, Liverpul, Jedinstvo Mančester, Građanski Mančester, Volzburg, Milvol... to je baš inivativno i nimalo dosadno zar ne?
G

GostSteva

pre 12 meseci

"Real" u nekom slobodnom prevodu sa španskog jezika znači " napred, napredak". Tako da ime Reala na srpskom- Napredak iz Madrida ;). "Huventud" znači "mladost". Union Berlin, Mančester Junajted se može prevesti kao Jedinstvo iz Berlina ili Mančestera. Fayenord je deo Roterdama, Fulam, West Ham, delovi Londona = Čukarički, Voždovac. Italijanski klubovi nose imena gradova ( Napoli, Atalanta, Milan, Djenova, Parma...) Nisu njihova imena ništa bolja od naših, samo lepše zvuči na našem jeziku. Sportski pozdrav
B

Bane15

pre 12 meseci

A zamisli Jedinstvo iz Mancestera a?
o

otodjibaje

pre 12 meseci

Pa sta ti je Mun. United ? United - Jedinstvo ?
k

kein

pre 12 meseci

berliner, pa tsc ti je isto kao hsv. aj navijaj za tenis prusiju berlin.
d

dejanera

pre 12 meseci

Auuuuuuu. Crni nesrecnice.... Pa tvoj nik je "Berlin" a klub iz Berlina se zove 1. FC Union Berlin ili ti ga Ujedinjeni ili Jedinstvo! A do ovog imena, koje sad koriste, zvali su se TSC Berlin! Onaj drugi klub iz Berlina (Herta BSC) dobio je ime po brodu kojim su putovala 4 momka koji su mu dali ime a plavo-bele boje su uzete zato sto je tako bio obojen dimnjak na tom brodu! Inace klubovi obicno dobijaju imena po gradu iz kog su, delu grada, kompanijama koje ih osnivaju i koji su glavni sponzori a u (sada) bivsim komunistickim zemljama bilo je gomila klubova istih imena ( CSKA, Dinamo, Lokomotiva,....)
G

Gostivoje

pre 12 meseci

Postoje 2 kluba u Srbiji koje treba privatizovati po modelu Barselone i Real Madrida. Nesto tipa: Navijaci imaju 40 posto, novi vlasnik 45 i grad 15 posto. taj neki fazon. A svi ostali manji klubovi mogu biti klasicno privatni. Kada bi tako bilo. Bar 10 klubova u Srbiji bi kupili nasi bivsi fudbaleri, ljudi koji imaju novac a realno ne znaju gde da ga uloze. Naravno mislim na ove fudbalere koji imaju malo pameti kao na primer Vidic, Jugovic, Jokanovic... a ne ove splavare koji ce zbog manjka pameti bankrotirati za par godina. Mozda jedini izuzetak bi mogla biti Vojvodina, ona ima veliku tradiciju, ona bi mogla mozda kao Zvezda i Partizan da se privatizuje.
S

Stevica Čvarkov

pre 12 meseci

A ko je vlasnik reala i barselone navijačima je dat udeo koji nije 40.% sigurno a ostatak je vlasnik država tako da nismo mi jedini državni nego se jedini finansiramo uglavnom od države jer nismo real barsa bajern minhen koji su državni ali su veliki brend samodrživi od svetski poznatih sponzora
a

ako...

pre 12 meseci

...moze tekst o Zelimiru i legiji stranaca milionera. Do pre par dana po 50 dnevno, a sad nista.
B

Bice

pre 12 meseci

u junu kad na Kalemegdanu budu samo turisti
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Tviter glav Imas pravo sad pitanje je da li FK Obilic postoji a za sezonu 1998-1999 jedino da se ta cela sezona ponisti i da se igra od pocetka.
Р

Револт Брђана

pre 12 meseci

Вест која је направилу експлозију незадовољства данас у деловима града око Чукиног стадиона. Укратко, можда се видли данас да је 100 000 људи блокирало Газелу, то су били гневни Чукини навијачи револтирани овом одлуком.
g

glomazno

pre 12 meseci

Kazu da druga frakcija cukinih navijaca protest planira za 26. maj.
m

micura

pre 12 meseci

A ako se fuzionisu Zvezda i Obilic , eto Zvezdi i titule iz 1998.god
t

tviter.glav

pre 12 meseci

To mogu Partizan i Obilic jer svima je poznato kako jr pao dogovor izmedju te dve ekipe gde je Obilic pustio Kup Partizanu a Partizan je pustio Obilic za Sampionat. A sta cemo o titulu Partizana iz 1999 godine kada sampionat nije zavrsen?
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Micura A da li FK Obilic postoji sad ako ppstoji moze da bude neka filijala za klince da mladje kategorije idu tamo na kaljenje.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

@glavonjeto tu titulu iz 1999 dodeliti zvezdi, zasluzila je jer je bila ubedljivo treca sa 20+ bodova manje u odnosu na Partizan!!! Kada se samo setim Kezmanovog gola na derbiju u 90 min za 2-1 i one eksplozije na JNA!!! Od tada je krenula ona cuvena pesma koja se i dan danas peva, nekad se zvala ljutice bogdana…
t

tviter.glav

pre 12 meseci

Ne treba Zvezdi nista sto nije osvojila. Samo treba Partizanu da se oduzme ta titula. Jos nesto predsednik kluba Partizana je bio Mirko Marjanovic u to vreme.
@

@tviter.glav

pre 12 meseci

Pa ako ne treba sto ste prosvijili titule iz 1945. i 1986.?
p

pa...

pre 12 meseci

...zato sto smo ih osvojili. Sramota je sto je samo jedan igrac i to golman doziveo da se ispravi nepravda i da proslavi zasluzenu titulu.
B

Bane15

pre 12 meseci

@Kalcopolista....a zamisli koliko ste je tek vi zasluzili u zadnji pet sezone na -678 bodova
J

JAGODINACC

pre 12 meseci

Sladajac koji misli da zna u kakvom je stanju stadion Obilica. Sladaja je uz Strmosten a predalekooo od Beograda. Osim toga, od onog dana kad si nas ovde ubedjivao da se kaze "padnuće" a ne "pašće", diskusija s tobom vise nema svrhe.
G

Gost Djape@7665432

pre 12 meseci

Ti si verovatno zaboravio da se Tuzla nalazi u jednoj državi, koja pripada entitetu koji je vrlo neprijateljski određen prema srpskom narodu. Za tvoju informaciju, aerodrom Beograd je na stotinak kilometara od Loznice i u čemu je problem?!
h

hvala srpska

pre 12 meseci

Dislajkovi od nas srbijanaca koji mislimo da nas ipak tamo negde obozavaju i koje u skoli niko nije ucio sta su to entiteti. Sukob presedeli u bg kafićima mukice slatke srbijanske.
F

FC Loznički

pre 12 meseci

Mislim da bi bilo dobro da se spoje
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

FK Loznicki sjajna ideja!
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Gde je reč "pokret", kradljivče nika!
G

Gost555

pre 12 meseci

Zasto se dopisujes sa samim sobom?
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Ti si nov ovde? Nisi upoznat sa likovima koji kradu tudje nikove?
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

FC Loznicki , zeleno - crna boja dresova !

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Sto ne igraju u jami? Iako su zvezdina filijala!

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Protiv galaktikosa svaki put volsebno zaborave da igraju fudbal!
v

v1ad

pre 12 meseci

Zato sto navijaci Zvezde (sa pravom) ne daju nikome osim Zvezde da igra na njenom stadionu.
A

Aljbin Murti

pre 12 meseci

Bas me cudi da im nisu ponudili da dele domacinstvo.
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Bravo glavonjo, svaka cast.
1

12345m12345

pre 12 meseci

kao kada bi rekao "zvezda pobedjuje u domacoj ligi, a onda protiv bejerna volsebno izgubi"... vama gat dao 4 komada pa po vasoj logici trebalo bi i zvezdi, jer imate neku sumanutu teoriju da ste jednaki sa zvezdom..
K

K1996

pre 12 meseci

Dobrodošao nazad...
D

Djape45

pre 12 meseci

Ako će da bude navijača, odličan potez. Iako imamo i većih problema u zemlji, lepo je videti mečeve superlige na novim i modernim stadionima, a ne na oranicama.
v

vicolini

pre 12 meseci

A gde će IMT? 🤣😂
g

gost lele

pre 12 meseci

Pa u Leskovac
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

"Krov"
@

@vicolini

pre 12 meseci

Na njivu
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Na Marakanu.
S

Suklijas

pre 12 meseci

Cuka ide u Loznicu, IMT ide na krov vozdovackog stadiona, a Zeljo iz Panceva ide u Smederevo.
m

micura

pre 12 meseci

A nas fudbal ide u tri PM
m

micura

pre 12 meseci

Ime kluba LOZNICKI , a boja dresa Zeleno crna
G

Gost23

pre 12 meseci

A gde će onda igrati IMT, ako Čuka renovira svoj stadion?! Oni su baš prijavili Čukin stadion za igranje Superlige, pa može li se znati gde će sad oni. Željo iz Pančeva će igrati u Smederevu po svemu sudeći, dok ne dograde onaj svoj maleni stadiončić, ali IMT, to je pitanje!? Ovi što pišu o spajanju Čuke i Loznice, to ne verujem da će se desiti, ali sigurno će se udesiti da Loznica ostane u Prvoj ligi.
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

"Krov"
v

vidoviti

pre 12 meseci

Au Gale koji si ti doktor...
T

Traktoristi

pre 12 meseci

A gde će Imt da igra superligu, zar nisu najavili da će igrati na Banovom brdu?
h

halo

pre 12 meseci

Nigde, prodaće mesto Loznici.
H

Hannibal@Traktoristi

pre 12 meseci

Vidi se da nisi upoznat sa situacijom! Jednostavno nisi u toku. "Traktoristi" prelaze u Zaječar.
н

нс бој

pre 12 meseci

Чукарички је доказ да треба приватизовати све клубове у Србији.Овакво стање одговара само фудбалским муљаторима,мешетарима, криминализованим хулиганима,менаџерима и сличним штеточинама.Мандарић је први рекао да би дошао ал тек као газда неког клуба,где он улаже свој новац и управља клубом како он мисли да је најбоље.
j

jcdwhwjm

pre 12 meseci

Samo ako je posten vlasnik. Koliko je nasom narodu dobro sa privatnikom sam proceni.
N

Norge1

pre 12 meseci

Majstor ispod reče samo ako je pošten gazda, slažem se a da se podsetimo isto kako nam je dobro i u društvenom, državnom sistemu 🙂
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Što znači da IMT ide na "Krov".
Z

Zvlat BG pokret@Zvlat BG

pre 12 meseci

Neka IMT pređe da igra u Zaječar ili Leskovc! Ko će njih da gleda u Beogradu, možda uža porodica igrača! Pozivamo te da pristupiš Zvlat BG pokretu, da ubuduće ne bi bilo disonantnih tonova!
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Prestani da mi zloupotrebljavaš nik, pa neće biti disonantnih tonova!
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Dobra ideja! Ako ovo zaživi.to će biti "plus" za srpski fudbal. Ne bi bilo loše i da Voždovac pređe da igra u Zaječar ili Leskovac. Šta će toliki broj superligaša u Beogradu?! Rim ima preko 3 miliona stanovnika i samo dva prvoligaša Lacio i Romu!
D

Don Vito Corleone@Don Vito

pre 12 meseci

Moj nik je autorizovan i prestani da se njime potpisuješ. Inače komentar ti je na mestu, kao da sam ga ja pisao.
@

@Don Vito

pre 12 meseci

Mogao si milion puta da ga registruješ kad su oni genijalci napravili lošu autorizaciju na sajtu pa i dalje može ko hoće da ti krade nik
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Na sajtu fk Cukaricki nista ne pise o ovome. Dok to ne bude zvanicno objavljeno na njihovom sajtu ja nista ne verujem. Moguce da ce Evropske tekme igrati u Loznici, a to da grade stadion i da ce prvenstvene tekme igrati godinu dana u Loznici verovacu tek kada procitam na njihovoj web stranici.
m

miki bg

pre 12 meseci

cuki sto godina fali 1 papir zavrsi stadion iako privatan klub cak i zemljiste ... e sad odjednom dil sa zvezdom pola kluba iz cz na pozajmici a neigraju kad igraju igraju protiv terzinog privatnog kluba ,a matijasvic stalno prica kako jedng dana ce biti 2 klub , dobro ako trcis neku trku gledas budes 1 a ne 2 , e sad dal izvesni ima dil oko igraca a dele svi pare neznam , pola lige terzine klubovi , evo sad imt drzi navijac , graficar navijaci , pa ce i mali terza sa ofka filijalolom , eto bar predlog cuka ima crveno bele dresove............

Gradinaboys

pre 12 meseci

Mislim da je ovo pun pogodak, Čukarički već dugo radi dobar posao, a ovo sada je odličan potez uprave. Imaće oni sjajnu posjećenost jer tu je Zvornik, Bijeljina i ostatak R. Srpske gdje niko ne prati BH ligu. Svi navijaju za reprezentaciju Srbije i Srpske klubove. Gotovo sam siguran da će svi iz Bijeljine radije gledati Radnički, TSC, Vojvodinu, Spartak i druge klubove u Loznici nego da Radnik u Bijeljini igra protiv Želja, Sarajeva, Zrinjskog i sličnih.
N

Nedjeljko

pre 12 meseci

Ma ko će iz Bijeljine da dolazi u Loznicu da gleda Čukarički - Radnik Surdulica ili Čukarički - Železničar Pančevo. Biće publike protiv Zvezde i Partizana I to je to.
z

znaci...

pre 12 meseci

...Cukaricki ce imati hibridnu travu. Pozdravljam, nista bolje od hibridne trave 😉
R

Rektoric

pre 12 meseci

Verovatno ide spajanje ova dva kluba , FC Cukaricki Loznica , dojava iz loznice
r

raboLo

pre 12 meseci

moze ako bude zeleno beli i grb Loznice! Sve ostalo ne dolazi u obzir!

Zvezda ispred svih!

pre 12 meseci

Neko je napisao da se fuzionosu ova dva kluba i to bi najbolje bilo. Cuka sa finansijama, igrackim kadrom i velicinom kluba,a Loznica sa stadionom i publikom iz celog tog regiona. Lepo je sto se pravi novi stadion ali ko ce dolaziti da gleda,kako i kada ga napuniti. Budimo realni, u domacem takmicenju i Zvezda ima problem na domacem terenu sa publikom(ako ne racunamo Delije).
J

Ja ne znam kako ljudi ne shvataju

pre 12 meseci

FK Loznica nema stadion!!! Stadion koji se gradi pripada Republici Srbiji i daće ga na korišćenje bilo kome…Fk Loznica, Fk Čukarički ili bilo kome drugom… Taj stadion nije stadion Loznice!
V

Voša NSad

pre 12 meseci

Tako ce i Voša, mozda, kako je pompezno najavio predsednik kluba, radovi su trebali poceti pocetkom marta a ipak nisu i neće, slagala bratija! Neko iznenađen, naravno da nije?!
C

Casla

pre 12 meseci

Najbolja bi bila fuzija ova dva kluba, Čuka da nastavi da radi sa omladinskom školom u BG, imaju ok uslove za to na Banovom brdu dok bi prvi tim igrao u Loznici i imao publiku uz sebe i odlican stadion i uslove..
a

ahahh

pre 12 meseci

E moja Loznico, dala si svoj 1/1 stadion, svoje 1/1 zemljiste, da bi ti napravili stadion na kojem ce svi drugi osim FK Loznica igrati!!!! Kriminal!!!!
N

NoName 1

pre 12 meseci

Pa što niste napravili ekipu pa ušli u prvi rang? Ču njega, dali zemljište? Kao da nigde drugde nije bilo zemljišta, pa su oteli Loznici.
d

de 2345

pre 12 meseci

Pa to je Vidoje kriv... Nicic je sacuvao gradski stadion i dobili su i drzavni... U Lo srusen gradski i sad imate samo drzavni. Na drzavnom igra ko god hoce, ne pita se vise ni grad Loznica niti fk Loznica. Los potez vaseg politickog rukovodstva.
M

Mikulica

pre 12 meseci

Koji će to navijači u ogromnom broju da bodre Čukanjički kad je to osrednji klubčić u rangu sa prosečnim seoskim timom i 200-300 navijača?
I

I šta ćemo sad?

pre 12 meseci

Što je i dalje više od broja navijača Partizana na JNA
D

Dragan 1985

pre 12 meseci

Princ Ampem iz Rijeke dolazi u Cukraicki ukoliko se plasiraju u LK ili LS...Cukaricki jos jednom potvrdjuje da je sve blizi taj dan kada ce se boriti za titulu.
N

Nexu

pre 12 meseci

On da je neki ekstra igrac ne bi bio u Rijeci tolike godine nego bi ga odavno uzeo neki bolji klub. Daleko je to od neke bombe...
u

uplakani

pre 12 meseci

Đe staje autobus za Kaunas
M

Mutommbo

pre 12 meseci

Zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina, Voždovac i sada Loznički, to je 6 stadiona i travnatih terena gde se može igrati pristojan fudbal zbog kvaliteta podloge. Ligu treba smanjiti na 14 klubova, ali svi moraji da ispunjavaju standarde stadiona i terena. Plej off ima smisla jer se 8 ekipa bori za ptvih 5 pozicija, gde je velika razlika između svakog od pet mesta. Plej out je totalni promašaj, jer dve ekipe sa najviše bodova, kao Napredak i Kolubara mogu brz posledica po rezultat, odlučiti koga da nagaze a kome da popuste. Plej out obavezno da se igra dvokružno. Ekipe iz plej offa taman da imaju pristojnu pauzu da se pojačaju i pripreme za Evropu.
a

aaaaa11

pre 12 meseci

Ahahahah komedija od fudbala...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 12 meseci

Da ste pametni da izvrsite fuziju Cukarickog i Loznice i dobijete novu ekipu npr Cukaricki Loznica. Cukaricki nema ko da gleda na B Brdu a Loznicani nemaju sta da gledaju. Kada bi ste to uradili sa tim kvalitetom ekipe i takvom podrskom i takvim fanatasticnim stadionom, objektivno imali biste ogromne sanse da budete prvaci u narednim godinama. Previse timova ima Beograd koje niko ne prati. Zvezda, Partizan, Cukaricki, Vozdovac, Rad, Ofk Beograd, Zemun.... Previse je to za ovaj grad. Sportski pozdrav i napred Cukaricki.
h

halo

pre 12 meseci

Čukarički Loznica genijalno, još da Novi Pazar prebace u Zaječar da bude Novi Pazar Zaječar i to je to :D
L

Loza

pre 12 meseci

Nikada!! Uništiti 104 godine staru tradiciju kluba u Loznici, koji je opstajao i u drugom svetskom ratu i preživeo zonaške teške godine zarad brzog izlaska u Evropu i ulaska u najviši rang - n i k a d a! Pre bih ga opet gledao u zoni, nego na takav način u SLS.
S

Svaka

pre 12 meseci

Svaka cast za komentar, taman bi se smanjio broj natrpanih klubova u Beogradu, cukaricki ne znaci nista, to je nametnuto ime, Cukaricki Loznica bi moglo da bude ime i da se napravi lepa prica ( Pisem za ove sto lupetaju Novi PAzar Zajacar), taman bi imali i navijace, + za ideju
@

@Loza

pre 12 meseci

Ne lupetaj molim te, kad si zadnji put gledao tu Loznicu uopste!!!! Ovaj komentar od coveka treba da se pinuje i vrv su vec nesto i krenuli u razgovore oko toga, Cukaricki Loznica i napraviti boja kluba da bude plavo-zelena, konacno malo da bude zanimljiv srpski fudbal!
f

fuzija

pre 12 meseci

Cukloznica FK pa da stranci i strani komentatori posecuju logopeda posle svake utakmice.
G

GOST 510

pre 12 meseci

Imaju stadion Obilića. Koja je svrha igrati negde gde te neće moći da gleda ni to malo navijača koje imaš.
S

Sladajac@GOST 510

pre 12 meseci

Vidi se da nisi u toku. Ti još živiš u vremenu Arkana. Pa, valjda znaš da na stadionu Obilića ništa ne funkcioniše, nema tople vode, struje, brave su iščupane, u svlačionici su do skora držali piliće.
B

Boogy

pre 12 meseci

Bilo bi super kada bi se trajno preselili. Realno simpatičan klub ali bez publike nije to to. Samo od toga nema ništa, niko neće iz bg.
V

Vrbas

pre 12 meseci

Kojim putem ce Evropske ekipe ici do Loznice? Bukvalno me muka hvata od puta Ruma-Mali Zvornik. Od Rume do Sapca radovi, posle Sapca ona sela (Djukicev Stitar 😄), prenatrpan saobracaj, vuces se. Taj deo puta mi se oduzi ko ... Mnogo bolje je da idu iz Sarajeva, ma da je i to put zali Boze... Sve u svemu, dzabe stadion tamo kad ni autoputa ni aeodroma u blizini. Da li ce Uefa uopste dozvoliti da ekipama treba 3 sata od aeodroma do stadiona?
7

7665432

pre 12 meseci

Aerodrom Tuzla i 50ak kilimetara do Loznice
A

Ajaxxx

pre 12 meseci

Bravo.. Svaka na mestu
v

vlad@Vrbas

pre 12 meseci

Sedi "jedan" iz geografije, a pao si i na ispitu iz rodoljublja! Aerodrom "N.Tesla", je na stotinak kilometara od Beograda. Ali, po tvom shvatanju sporta i života ni jedan grad u Srbiji koji je malo dalje od nekog aerodroma ne bi trebao da ima fudbalski klub. Ili, drugim rečima ako je neki grad malo udaljeniji od aerodroma, taj grad bi trebao da izgradi aerodrom da bi njegov klub mogao da funkcioniše po tvom shvatanju! Dečje crno-belo razmišljanje.
d

d. g.

pre 12 meseci

Svakako ćete imati više nego sad. Više gledalaca ima seoski klub u beton ligi.
D

Draškooo

pre 12 meseci

Taži će se karta više u Loznici.
1

1312

pre 12 meseci

Džabe kvalifikacije, moderan stadion i "hibridna trava" kad nema ko da te gleda i kad je najveći doživljaj kad iz lože košulje i sakoi lupaju u reklame posle postignutog gola.
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

i ja kazem ..ne razumem koji ce im stadion ?ko ce to da gleda . Treba pokriti tu tribinu i dovesti u neke minimalne uslove da se uefa utakmice ( kvalifikacije) igraju jel oni ionako igraju jedno poluvreme u evropi maksimum
Н

Н де н

pre 12 meseci

А Лозницу у Клупце вероватно .... Ово само има у Србији
M

Meraja

pre 12 meseci

Loznica tj. prethodna uprava je sama kriva što je klub dovela u situaciju da ispadne iz Prve lige Srbije. Njih treba pitati šta su radili, kako je moguće da su raspustili tim koji je igrao plej of, a promašili preko 20 igrača u dva prelazna roka. To su prava pitanja. Loznica sasvim zasluženo treba da ispadne u Srpsku ligu i igra u Klupcima jer nema šta da traži na novom stadionu. Žao mi je samo velikog majstora fudbala Komarčevića koji mora da igra u Klupcima, ostali ne zaslužuju bolje. Što se Čukaričkog tiče, ne verujem da će imati veliku posetu sem protiv jakih klubova (Zvezda, Partizan, Vojvodina), ali ideja da privremeno igraju na Lagatoru je dobra.
L

Loza

pre 12 meseci

Teška glupost, ovo znači automatsko gušenje FK Loznice, lokalnog kluba. Beogradski klub će da ima prednost ispred lozničkog u samoj Loznici. Jedina prednost za Brđane je što su u Loznici uvek svi sportski događaji odlično posećeni, pa će ih jedno 30 puta više ljudi gledati nego u Beogradu.
h

halo

pre 12 meseci

O ne, lokalni uskoro trećeligaš će biti ugušen godinu dana, tragedija.
A

Ajaxxx

pre 12 meseci

.. A gde je tu auto put brate do Loznice za Ajax 😁
L

Loza

pre 12 meseci

Naravno da je tragedija. Pre ću da gledam moj lokalni klub u kom sam igrao u mlađim kategorijama i pratim ga od zone, nego da gledam beogradski klub kako mu uzima mesto.
G

Gennaro

pre 12 meseci

Ne razumem na koji nacin ce to da bude gusenje. Sad mozes da gledas i Super ligu pored trece lige. Zasto se zalis na to? Cini mi se da Loznica gusi samu sebe i da sad ko i uvek se traze izgovori za to, eto dolazi Cukaricki da igra kod nas. Pa?
d

d77777

pre 12 meseci

Ljudi, kada cete shvatiti...to nije stadion fk Loznice! To je stadion ciji je vlasnik drzava! I ona odlucuje ko na njemu i kada igra. To nije vise gradski stadion.
M

Meraja

pre 12 meseci

@d77777 U pravu si da je ovo stadion u vlasništvu republike, ali je primarna ideja da na njemu igra Loznica. I igrala bi Loznica da prethodna uprava nije uprskala stvar i urnisala tim tako da će sada da igraju treći rang takmičenja. Za taj rang, dovoljan je i teren u Klupcima. Medjutim, činjenica jeste da je FK Loznica dala svoje zemljište za stadion i da je srušen stari Lagator da bi se pravio novi. U redu je da igraju privremeno i druge ekipe, ali primarni korisnik treba da bude FK Loznica. Ponavljam, bilo kakve fuzije nisu opcija nego novo rukovodstvo treba da zasuče rukave i napravi ekipu koja će igrati bar PLS.
c

caaris

pre 12 meseci

Nek se spoje , taman bi bilo fino gledati privatan klub sa dobrom skolom i mladim igracima + novi stadion
b

bravo cuka

pre 12 meseci

Evo dragi moji nezadovoljni komentatori. Pljuvali ste Čukarički gde god stignete, zbog publike, prodaje igrača, stadiona, Beograda. Čovek gazda Čukaričkog će i to rešiti. Od svojih para će izgraditi nov stadion dok drugi dobijaju gratis stadione. Želim Srbiji još bar 10 Čukaričkih, uspešnih privatnih klubova koji finansiraju sami sebe i nemaju nijednu mrlju!
v

vladimir131

pre 12 meseci

Kolko sam cuo jedan od retkih klubova koji sve svoje obaveze izmiruje na vreme. Privatna svojina je zakon, za razliku od ovih narodnih klubova koji samo prave dugove, a niko ne snosi odgovornost, jos je drzavi u interesu da se ne privatizuju. Ne mislim tu samo na vecite vec i na one koji su ugaseni sa gomilom dugova Sartid, Kula, Jarak,...
p

pajtos

pre 12 meseci

A to što je gazda Čukaričkog napravio pare na državnim tenderima i tako se obogatio, to se ne računa?
c

cv

pre 12 meseci

ko ce da gleda nasu ligu
G

Gost123

pre 12 meseci

Ja hoću. Gledam svoje radije nego strane lige. Ti nemoj ni da čitaš ove vesti ako te ne zanima. Ali nije to nego bi ti samo da istreses svoje ne zadovoljstvo negde jer si nezadovoljan sobom.
c

cuka

pre 12 meseci

Uskoro ce cukaricki i tsc postati bolji od zvezde i partizana posto su privatni klubovi. Pogotovo tsc posto nijh madarska vlast finansira. Madarska vlast ce od sledece sezone prestati da finasira Osijek, i tsc ce dobiti duplo-tri puta vise para.
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

nece nikad biti bolji u smislu finansija jer ce vecitima da se gurne uvek kolko im treba ali da su bolji klub pa vec jesu. Kod njih kad udje milion u klub tu i ostane za razliku od ovih prevaranata koji stavljaju pare u licne dzepove preko kulibalija,muse ndzaja, bakajoka , holendera i slicnih
o

orbanista

pre 12 meseci

TSC NIJE privatan klub vec drzavni madjarski klub!!!Novac daje Vlada Madjarske kao sgo finansiraju i Osjek i Dunajsku Sredu i klub iz Rumunije!!!
f

fino

pre 12 meseci

Bravo za cukaricki i ljude koji u njemu rade, vidi se da imaju plan za 5 godina u napred. Jedino mi je nejasno sto se ljudi banovog brda i padine ne cimaju na utakmice. Skoro sam blejao u kafani na padini, igrala je cuka sa vosom, svi u kafani navijaju za cuku, raduju se golu, pobedi, nije mi jasno sto ne idu na utakmice. Mozda ce ici kad se sredi stadion. Bas me zanima kakav ce biti
З

Зато што

pre 12 meseci

као народ немамо културу одласка на стадион. Све и да је ситуација у нашем фудбалу знатно боља у сваком смилсу, опет би стадиони зврјали празни.
V

Viki Miljković

pre 12 meseci

Hoće li i ime da promene na godinu dana. U Loznički ☺️
g

gost10

pre 12 meseci

"Piše Informer"... I da je istina, nije istina.