Nemanja Mihajlović (©Starsport)
Nemanja Mihajlović (©Starsport)

Čukarički želi Nemanju Mihajlovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.20. | 08:47

Posle Danila Pantića...

Rešio je Čukarički da napravi tim koji će se boriti za trofeje u Srbiji. Osnovicu ima, mladi sastav, kojem je za dlaku izmakla Evropa u prošloj sezoni, pa je neophodno dodati i malo iskustva, kao nadgradnju tog tima.

Doveli su Brđani Danila Pantića, koji će im biti veliko pojačanje u organizaciji igre, a nanišanili su još jednog nekadašnjeg fudbalera Partizana – Nemanju Mihajlovića.

Izabrane vesti

Krilni napadač je slobodan igrač, razišao se sa poljskom Arkom pre petnaestak dana i sada traži novi klub. Kako piše Žurnal, plan belo-crnih je da prodaju u inostranstvo Veljka Birmančevića, a da na njegovo mesto dovedu Mihajlovića.

Potrebna je sredina brzonogom krilu da oživi karijeru, koja je u padu otkako je otišao iz Partizana. Mihajlović je pre tri godine iz Humske prešao u holandski Herenven, ali tamo se nije naigrao. Skupio je samo 29 nastupa, na kojima je postigao tri gola, a za pet asistirao.

Probao je Nemanja da se fudbalski vrati u život u Poljskoj, u dresu Arke, međutim, odigrao je samo osam utakmica, postigao gol, da bi se u junu razišao sa klubom iz Gdinje.

Probaće čelnici Čukaričkog da ga ubede da dođe na Banovo brdo i pomogne im da se vrate na evropsku scenu.


tagovi

Nemanja MihajlovićČukaričkiSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara