Lautaro Martines
Lautaro Martines

Da li će Lautaro Martines ostati imun na 240.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.23. | 00:57

Neverovatna ponuda iz Saudijske Arabija navodno stigla na adresu Argentinca

Pustinjski vetar iz Saudijske Arabije ne prestaje. Najnovije veliko ime koje je završilo na listi fonda (Fond za javne investicije), koji kontroliše Al-Itihad, Al-Ahli, Al-Nasr i Al-Hilal, četiri glavna tima u Saudijskoj Pro ligi, je Lautaro Martines, napadač koji ima važeći ugovor do 2026. godine sa Interom.

Međutim to ne znači ništa u Saudijskoj Arabiji koji su već spremili brutalnu ponudu koja glasi čak 60.000.000 evra neto po sezoni za četvorogodišnji ugovor što je čak 10 puta veća plata koju sjajni Argentinac prima u Interu.

Izabrane vesti

Ipak ni činjenica da bi postao jedan od najbogatijih fubalera na svet (verovatno bi samo Ronaldo zarađivao više) izgleda neće pokolebati Martinesa. Jedan od najboljih napadača u Evropi još uvek nije dao zeleno svetlo da se krene u ovakav posao, prema natpisima medija, golgeter želi da ostane u Italiji i napravi uspeh vredan divljenja u dresu Intera.

Svakako ni Inter ne želi da ostane bez svog lidera.

Martines bi tako mogao da uradi nešto slično kao Bernardo Silva koji je ostao imun na milione iz Saudijske Arabije. Kako katalonski Mundo Deportivo javlja, Silva je navodno spreman da odbije silne milione kako bi ispunio dečački san i karijeru nastavio u Barseloni. Na stadionu Kamp Nou Bernardo je ponovo isplivao kao idejno rešenje oko kojeg su saglasni Đoan Laporta i Ćavi, pa su već kontaktirali agenta Žorža Mendeša da bi videli kako je moguće da se transfer realizuje.


tagovi

Lautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara