Komentari na vest

Da li je konačno došlo vreme da Grci osvoje klupsko UEFA takmičenje?

M

Milé mqjmun

pre 21 dana

Sigurno
b

brine

pre 21 dana

nije i neče nikada jer su otrovali igrače Zvezde kada su igrali protiv pao
H

Hagaja

pre 21 dana

Naravno da neće.
Z

ZV

pre 22 dana

Ne
R

Rubikova kocka

pre 22 dana

Nikad Grčki klub neće osvojiti Evropski trofej!
1

1100

pre 22 dana

To se mislilo i za EP u fudbalu..pa im se desilo...tako da ne trci pred rudu.
B

Bar Kohba

pre 22 dana

Koliko god da gotivim Grke kao pravoslavnu bracu mislim da je trofej tesko ostvariv. Fener je realno jaci od Olimpijakosa koji ovu sezonu igra blago receno uzasno, Paok se jedva provukao preko mucenog Dinama, mada mislim da mogu proci Briz, a sledeca stepenica sa A.Vilom, Lilom ili Fiorentinom bi bilo lagano ispadanje. Svakako ni jedne, a ni druge ne bih iskljucio da ce uci u zavrsnicu, ali prosto Grcki timovi mi nisu jaki kao ranije, a Paoku kad je Zivkovic glavni igrac znaci da su raspad teski, Olimpijakos je nekad bio ozbiljna ekipa, ali izgleda da ne ulazu kao ranije, nisu vise ni za titulu konkurentni.
P

PAOKara

pre 22 dana

Paok se provukao sa 5-1?Pa Dinamo je na srecu dobio prvu utakmicu,u drugoj se videlo ko je bolji.Olimpijakos je mozda malo slabiji od turaka,ali ima da izginu da prodju dalje.Grcki timovi su redovno izbacivali turske.
U

Urke777

pre 22 dana

Gazda Oly-a sada najvise ulaze u Notingem Forest. Logicno. Ali daleko od toga da Oly nema dobre i skupe igrace. Ima i uvek su imali. Mada stoji i da je Marinakis decenijama alfa i omega grckog fudbala, kao sto je Mamic bio u Hrvatskoj. Nisu se oni toliko unazadili koliko su drugi ipak ojacali: PAO, PAOK i AEK. Nekada je Oly gazio ligu kao plitak potok a u LS su vecinom, ponavljam vecinom, sluzili za gol razliku. Sada sa trecerazrednim takmicenjem mogu da dodju do izrazaja bas takvi klubovi koje sada vidimo, i nije zacudjujuce da se tu nadju Grcki i Turski klubovi. LS i LE su lige iznad, i to se sada napokon vidi i golim okom. Ono sto se vidi takodje je gde smo mi u odnosu na sve ove iz Konferencije, a volimo da zamisljamo kako smo bolji. Tako da smo i tu dobili odgovore. Sto se tice Zivkovica - kada bi u reprezentaciji igrao poziciju koju igra u PAOK-u, bila bi to druga prica, ocigledno.
N

Nije bas

pre 22 dana

Tako olimpijakos je u poslednjih 15 godina u vise navrata prolazio cak i grupu ligu sampiona daleko od toga da su sluzili za popravljanje gol razlike cak sta vise i kad su ispadali iz grupe završavali su kao treci i misli u le kao onomad sa zvezdom
U

Urke777

pre 21 dana

Pa moguce, verovatno me secanje lose sluzi, ali kao da je bilo nekoliko potopa. Igrao je Oly LS skoro svake godine. Opet sve jedno - ovde su daleko konkurentniji, a kao sto sam rekao i ostali su ojacali. Nije kao kod nas - ajde da osakatimo najbolji klub da bi drugi dosli do izrazaja i onda pricali kako je “kvalitet” slican i dobro rasporedjen i ujednacen.