Stefan Hajdin (©Starsport)
Stefan Hajdin (©Starsport)

Da li je vreme za Hajdina i Zvezdu?

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.07.20. | 16:35

Pozajmica istekla, a crveno-beli traže levog beka koji bi mogao da odmori Milana Rodića

Stigao je na januara 2018. za 200.000 evra plus 20 procenata Spartaku od naredne prodaje, ali nije se Stefan Hajdin naigrao u dresu Crvene zvezde. Međutim, tek završena sezona u Voždovcu bila je više nego dobra i sada je na crveno-belima da procene: ima li za Hajdina mesta u timu Dejana Stankovića.

Zvezda svakako traži levog beka koji bi mogao da neprikosnovenom Milanu Rodiću dozvoli da povremeno odmori. I traži levog beka sa srpskim pasošem kako bi mesta za strance ostavio za neke druge pozicije.

Izabrane vesti

Sad, da li je baš Hajdin taj? To je na stručnom štabu da proceni, ali 26-godišnji fudbaler prošle sezone zaista jeste bio jedan od boljih levih bekova u Superligi. Odigrao je 2.256 minuta – ako govorimo o periodu u Voždovcu propustio je samo dva okršaja sa Zvezdom i zbog parnih kartona duel sa Čukaričkim – postigao je dva gola i namestio još tri.

Zvezda je naravno sasvim druga dimenzija, u sezoni 2018/2019 Hajdin je za Zvezdu odigrao skromnih 494 minuta u prvenstvu, uglavnom nakon ili pre evropskih izazova kad je Rodić morao da odmori.

Međutim, sada je to i osnovna potreba crveno-belih, pa nam ostaje da vidimo šta će reći Stanković i njegovi saradnici. Da li je vreme za Hajdina? Ili će se potražiti neko drugo rešenje?

Otežavajuća okolnost moglo bi da predstavlja to što prema dostupnim podacima fudbalerov ugovor ističe u decembru. Ako je i tako, logično bi bilo ili da ga Zvezda sada proda ili da mu produži ugovor kako ne bi na zimu otišao bez obeštećenja. Mada trenutno crveno-beli svakako ne mogu da se nadaju nekoj ozbiljnijoj zaradi.

Sigurno je samo da će se Hajdin staviti na raspolaganju šefu struke, pošto se danas i zvanično rastao sa Zmajevima nakon što mu je istekla pozajmica.

Želeo bih da se zahvalim svima u FK Voždovac na prelepih godinu dana koje sam proveo na ‘Krovu’. Pre svega sam srećan jer sam bio okružen dobrim ljudima, kako trenerima i saigračima, tako i ljudima koji rade u klubu. Voždovac je jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji u kojem je atmosfera na zaista visokom nivou i srećan sam što sam imao prilike da se i lično uverim u to. Boravak u Voždovcu napravio je od mene boljeg čoveka i zahvalan sam na prilici koju sam dobio. Još jednom hvala svima, od Uprave kluba, medicinskog bloka, saigrača, ekonomata, bilo mi je zadovoljstvo i srećan sam što vrata Voždovca ostaju uvek otvorena za mene”, rekao je Hajdin.

Sad da vidimo šta će reći Stanković?


tagovi

Stefan Hajdin

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara