Kostas Manolas  Džerom Boateng
Kostas Manolas Džerom Boateng

Da živimo u 2016. Salernitana bi imala paklen štoperski tandem: Stigao i Manolas

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 14:55

Pa da vidimo mogu li da sačuvaju klub u Seriji A

Jednog je proslavila Barselona, drugom je Barselona ugasila karijeru, a sada će obojica pokušati da Salernitani odbrane prvoligaški status. Jer posle Džeroma Boatenga u Kampanju je stigao i Kostas Manolas.

Kako su to, malo u šali, malo u zbilji, primetili brojni ljubitelji Serije A, Salernitana je tako oformila štoperski tandem koji bi verovatno bi najbolji u Seriji A. Manolas je svojevremeno brijirao u Romi i oduševio svet u onoj epskoj pobedi od 3:0 protiv Mesijeve Barselone. Boateng je još i pre toga bio višestruki osvajač Bundeslige i prvak Evrope sa Bajernom, a karijera mu je krenula nizbrdo kad ga je baš Mesi, sećate se sigurno, onom fintom bacio na zadnjicu.

Izabrane vesti

Sad su već veteran, Boatengu je 35 godina, Manolasu tek 32 što će reći da bi on mogao da ima još koju vrhunsku sezonu pred sobom. Mada je veliko pitanje u kakvom je stanju stigao iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tamo je godinu i po dana igrao za Šaržu, ali je od prošlog meseca slobodan agent, pošto je raskinuo ugovor.

Njegov bivši direktor iz Rome Valter Sabatini – koji ga je 2014. i doveo u Seriju A iz Olimpijakosa – odmah je uvideo priliku i oeručke je ugrabio.

Teško ipak da će Manolas debitovati već večeras protiv Empolija, mada je to veoma važan meč za klub. Jer Salernitana je na poslednjem mestu na tabeli Serije A sa svega 13 osvojenih bodova. Empoli je sledeći sa 18 koliko imaju i Kaljari i Verona. Da vidimo mogu li Manolas i Boateng nešto tu da promene.



tagovi

SalernitanaZimski prelazni rok 2024Kostas ManolasDžerom Boateng

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara