Komentari na vest

Daj šta daš situacija u Bajernu: Kad te svi odbiju, može i čovek koji je ispao iz Premijer lige

N

Navijač Bajerna

pre 23 dana

Ništa šta sad... Nek se spremi Bayern za Cvajtu..
S

Stop bajernu

pre 24 dana

Drago mi je sto se ovo desava sredstvu nemacke politicke propagande, najvece propagande mozda i u svetu, eventualno Severna Koreja je ispred. Klub koji drzi politika, u kome se tacno zna ko sme a ko ne sme da bude a tu se misli na politicke stavove svakog pojedinacnog radnika. Nacionalna tragedija je bila sad kad Bajern nije postao sampion, to na vestima propagandne masinerije svakog dana zovu goste da se pitaju sta je uzrok tome da Bajern nije sampion. A ovo za trenera svaki dan glavna tema pored naravno laznih vesti iz Ukrajine, Palestine i sa Kosova. Napred svi sem Bajerna. Ako mislite da samo u Srbiji ima miljenika vlasti, gaaaadno ste se prevarili.
@

@stop Bajernu

pre 23 dana

Zasto lazes. Samo vikendom kada prave pregled vikenda pricaju o Bajernu. Druze znaci lazes za Medalju.
N

Nema lazi

pre 23 dana

Ne lazem ja nista. Sve sam zivo video ovde za ove godine ovolike. A tebi kroz komentar nisam uspeo da prepoznam odakle si, od toga zavisi da li su nemacke vesti za tebe melem za uši ili propaganda. Opet tvrdim, takva cenzura medija i nedostatak slobode kao u Nemackoj ne postoje ni u jednoj evropskoj zemlji ukljucujuci Balkan, Moldaviju i bilo gde drugde. A Bajern je njihov miljenik.
0

001001

pre 24 dana

Nekada je referencs za rad u velikom klubu bila da napraviš rezultat sa manjima, nešto osvojiš... Danas ispadneš iz lige i traži te Bajern, Čelzi, Barselona, Liverpul.... Izem ti fudbal.
C

Cane kurbla

pre 24 dana

Sve što se dešava Bajernu to je zbog one nesreće i baksuza od Hari Kejna
M

Mikili TB

pre 23 dana

Jeste, inače u Bajernu sve štima, Kejn je problem, nema to veze što im je bio najbolji u ovoj sezoni.
@

@@@@

pre 24 dana

Pišem pre neki dan da su im svi dali pedalu. Bajern izgubio kompas.
D

Debeli 1973

pre 24 dana

Bilo ko da dodje na mesto trenera samo čuva mesto Klopu do naredne sezone.
T

Trololo

pre 24 dana

Da li je dobar izbor, ne znam, ali to potenciranje da je ispao iz lige (ovo je vec drugi tekst o tome) je sramno. Nije kao da je ispao sa Sitijem, vec sa jednim od najlosijih timova u ligi...
u

u sridu

pre 24 dana

a kakvog je to Alonso pretjeranog iskustva imao prije nego je sjeo na klupu Levera
R

Reall

pre 23 dana

Nije ima iskustva ali nije ni vodio ekipe koje ispadaju iz lige
r

reMa reCa

pre 24 dana

Biće tu do novembra najkasnije.
B

Bayernu

pre 24 dana

I treba ovakav trener sad...od kojeg nece ocekivati bog zna sta, jer realno to je proslo da je bajern masinerija, sad samo da opusti igrace i ne stvars pritisak...za mene Tuhel nije nikad ni bio trener.
Б

Бошко Ђуровски

pre 24 dana

Тешко ми пада како немачки великан пропада,тачно че да ме натерају да их Ја преузмем...
h

hahahah

pre 24 dana

Bayern gubi kompas, polako ali sigurno, u Njemačkoj su izgubili tron ove sezone i mislim da se neće tako brzo vratiti
L

Linoleum

pre 24 dana

ja zapravo mislim da ce se vratiti mnogo brze nego sto svi misle, samo da nadju hemiju u ekipi
h

heheh

pre 24 dana

s konja na magarca 👍🏻
p

pfc

pre 24 dana

al u svakom tekstu o Bajernu,obavezno morate da naglasite,zebener strase 😂😂😂
L

LakiiiRMD

pre 24 dana

Merak im sto znaju gde se nalazi stadion 🤣
O

OgranicenostVernost

pre 24 dana

Igor Duljaj bi bio sjajno rešenje. Idemo grobari Igorrrr Duljajjjj Igorrrr Duljajjjj hahaha oh boze koliko su ograničeni
D

Djon

pre 23 dana

Uzni si BANANU.
x

x

pre 24 dana

Interesuje me samo kakvu je biografiju trebao da ima covek koji je igrao profesionalno do pre neku godinu? Sta vi pisete,pa to je neverovatno.Mozda je trebao da za 4 godine trenira 5 top timova u Evropi da bi bio trener za Bajern? Pa nije to Srbija, gde se treneri menjaju posle 2 izgubljene utakmice,placaju se penali za otkaz.
o

oo

pre 24 dana

@x druže ne misle na biografiju u smislu broja klubova već na uspeh koji je kopmani ostvario a koji očigledno nije dovoljan za bajern a oni ga ipak uzimaju jer nemaju drugo rešenje.
D

Dadada123

pre 24 dana

Realno sa Barnlijem koji nije doveo ni jedno kvalitetno pojacanje ni jedan trener ne bi opstao u ligi.A on se prosetao Cempionsipom,mlad je trener i ko zna mozda i bude pogodak.
A

Alexis9

pre 24 dana

Jedno je sigurno,bice jako interesantno pratiti Bayern sledece sezone,ali da je kompani resenje za klub koji puca na triplu krunu svake sezone...Jako teska prica
P

Pep

pre 24 dana

Bayern će ga smeniti posle godinu ipo kao i svakog tkd opet nema uspeha za Bayern. Bayern koga god da dovede neće se ništa suštinski promeniti a to je loš sistem da menjaju trenere na godinu ipo Anceloti, Kovač,Flik,Naglesmann,Tuchel, i Kompani sledeći zato je i Alonso odbio Bayern koji nije više organizovan klub a i daju 100 miliona na Kejna i brdo love su dali na Kim-a a loše je igrao.