(©Reuters)
(©Reuters)

Dalić dobio jednoglasnu podršku

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 14:26

Selektor Hrvatske nastavlja posao

Saplela se Hrvatska u oktobarskom delu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, izgubila je kod kuće od Turske, pa u gostima od Velsa i dovela u pitanje plasman na takmičenje. Sada više ništa nije u njenim rukama.

Iako se po medijima diskutovalo o sudbini selektora Zlatka Dalića, a navijači raspravljali uz ankete da li bi trebalo da dođe neko novo lice na klupu, od toga, makar sada, neće biti ništa.

Izabrane vesti

Danas je zasedao Izvršni odbor hrvatskog fudbalskog saveza na kojem je Dalić dobio jednoglasnu podršku da nastavi sa poslom. Podnoseći izveštaj za oktobarske utakmice strateg Vatrenih je rekao da je najveći problem napravio izostanak petorice ofanzivnih fudbalera (Petković, Ivanušec, Perišić, Kramarić i Oršić), dok su vezisti Mateo Kovačić i Marcelo Brozović došli na okupljanje u jako lošoj formi.

Priznao je Dalić da je i sam bio iznenađen koliko su Brozović i Kovačić loše izgledali na terenu. Najavio je selektor Hrvatske da će za poslednje dve utakmice kvalifikacija, sledećeg meseca, pozvati i neka nova lica i to iz domaće lige.

Hrvatska do kraja kvalifikacija ima utakmice sa Letonijom u gostima i Jermenijom kod kuće, dok Vels ide u Jermeniju pa dočekuje Tursku, koja je već izborila plasman na Evropsko prvenstvo.


tagovi

Zlatko Dalićfudbalska reprezentacija hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara