Komentari na vest

Dalić: Ja sam kriv, nemamo ideju u napadu

N

Nemanja8989

pre 7 meseci

Pogledajte razliku u izjavama Dalica(koji je pravio uspehe sa Hrvatskom kakve mi tesko da cemo da pravimo ikada) i onog naseg Kiksija(koji nije osvojio ni kup u prijateljskim mecevima u Japanu)…Ovaj covek je svestan problema i gresaka,izvinjava se naciji,kaze da je do njega…A ovaj nas “ljubomorni su na nase uspehe”(KOJE USPEHE RODJO,JEL SI JEO BUNIKE?!?),”povrede,super smo ali crna macka nam presla put” itd itd gomila nekih gluposti od kojih se normalnoj osobi povraca. I slep covek vidi da nam je odbrana kao camac na moru(sa svih strana duva promaja),a ovaj zivi u nekom svom balonu i misli da je trenerski genije,jezivo…
J

Jedini

pre 7 meseci

Na kraju, če jedino slovenci iči na EURO. Skijaši.
B

Blaki

pre 7 meseci

Dobijamo Crnu goru tri razlike najmanje.
B

Bar Kohba

pre 7 meseci

Ima interesantan podatak i ranije verovanje prokletstva 3 mesta na svetskim prvenstvima, tj. evropske ekipe koje osvoje to trece mesto na svetskom da se ne kvalifikuju posle na evropsko, bio je ranije bas dug niz takvih slucajeva. Npr. Poljska 82, nije igrala 84, Francuska 86, nije igrala 90, Italija 90, nije igrala 92, Svedska 94, nije igrala 96, Hrvatska 98, nije igrala 2000, Turska 2002, nije igrala 2004, Holandija 2014, nije igrala 2016, mislim da su Nemci prekidali taj niz 2006 i 2010 ima jos primera. Jeste malo neobicno ali sam se setio toga.
D

Drndo

pre 7 meseci

Ako Vels i Hrvati pobede obe onda ce imati po 16 bodova bas kao i Turska. Ko u tom slucaju ide dalje?
q

qw

pre 7 meseci

idu turska i vels, a hrvati imaju drugu sansu preko lige nacija da se kvalifikuju
M

Mateo st

pre 7 meseci

Wales
g

gost BS

pre 7 meseci

Realno nedostaje im napadac tipa Livaje koji nije trebao jos da se oprosti ali opet i pored poraza klasa iznad nas ( covek kaze "ja sam kriv " a ne kao Piksi - sci krivi sem njega )
H

Haaa ga

pre 7 meseci

Ma jook evo ja sam kriv eto. I to sam vam rešio.
A

Anđus

pre 7 meseci

Naturščik!
M

Mekis94

pre 7 meseci

Covek izjavi zasluzen poraz, bili su bolji, ja sam kriv, moramo da popravimo to i to. A piksi posle svake utakmice bili smo bolji, nismo zasluzili poraz, i nikad ne prizna krivicu... i to se nastavlja iz utakmice u utakmicu, uvek izgubimo i niko ne preuzima krivicu i nista se ne menja.
S

Statler

pre 7 meseci

Piksi je počeo da se krsti. Eto to se menja
D

Danilo911

pre 7 meseci

U takvoj drzavi zivimo, nigde krivice i odgovornosti.Isti ljudi nam vode fudbal 30+ godina samo se funkcije menjaju.Kad se pogleda ko vodi Zvezdu i Partizan da se covek prekrsti i levom i desnom.Sa jedne strane covek koji je ugasio Ofk i pobegao iz zemlje dok nije bio aboliran a sa druge strane VVV tandem koji su unazadili Partizan za 20 godina i Vucelic podnese ostavku bez ikakve dalje odgovornosti a Vazura i dalje sedi u fotelji bez raspisane skupstine jos uvek ,,sto nije po zakonu,, jer jbg, moze mu se.I ako dodje dan kad bude otisao sa funkcije naravno nece odgovarati za ogromne dugove koji su se napravili.
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Budimo realno, Piksi NEMA IGRAČE. Ne mogu 1 ili 2 dobra igrača da vuku ceo tim. Mi odbranu još od Vidića nemamo. Vezni red jako, jako slab. Jedino što je napad solidan, i to ništa više nego baš to, solidan.
N

No.1

pre 7 meseci

Ko je kriv? Ja sam kriv! Jel ti imponuje a?
s

sretan vam

pre 7 meseci

Dan pobjede susjedii, Velsani nesto jaci ? Hahahahahahahha
V

Veljko9

pre 7 meseci

Hahahahhahahahhaahhahahahaha cepaaaaj