(©Starsport)
(©Starsport)

Danas i sutra pod prismotrom devet utakmica Superlige i PLS-a

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 12:52

Da se spreče eventualne neregularnosti...

Najblaže rečeno čudni rezultati u poslednjih nekoliko kola na terenima Superlige i Prve lige Srbije učinili su da oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije - Svetislav Đurović, uoči današnjih mečeva naloži specijalne posmatrače na čak devet stadiona.

Kako saznaje Sportklub danas su pod prismotrom dueli 35. kola elitnog ranga: Napredak - Čukarički, OFK Bačka - Novi Pazar i Mladost Lučani - Voždovac. Sva tri susreta počeće u 18 časova. Dan kasnije pod posebnom lupom naći će se još jedan superligaški susret – na novosadskom „Karađorđu“, između Vojvodine i niškog Radničkog.

Izabrane vesti

Sumnja da bi moglo da dođe do neregularnosti postoji na još pet utakmica Prve lige Srbije, ocenili su u FSS-u. Tako će posmatrači sutra u Kraljevo, na duel Sloge i Dinama, u Leskovac, gde se sastaju Dubočica i Radnički iz Sremske Mitrovice, u Dobanovce, na susret Budućnosti i pirotskog Radničkog, u Kruševac i Zemun, gde igraju Trajal - Napredak, odnosno Zemun - Borac.

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije od skoro, kao i na UEFA portalu, postoji poseban odeljak za anonimnu prijavu neregularnosti.


tagovi

Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara