Danas potpis, a sutra rođendan i napad na Kup Nemačke! Gece u Ajntrahtu do 2026. godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 21:38

Produžetak saradnje sa iskusnim vezistom

Kada je 2020. godine kao slobodan igrač potpisao za PSV Ajndhoven svi su pričali o velikom padu karijere Marija Gecea. Ipak, danas, samo godinu dana nakon njegovog dolaska u Ajnhtraht, govorimo o velikom povratku nekadašnje velike nade nemačkog fudbala. Gece je prošlog leta potisao trogodišnji ugovor, ali je danas potpisao novi prevremeni ugovor i obavezao se na vernost klubu iz Frankfurta do 2026. godine.

Čelnici Ajntrahta ne kriju oduševljenje Geceovim partijama iz prošle sezone, ali i načinom na koji je na terenu predvodio tim. Iskusnog vezistu vide kao stub tima i nekoga oko koga treba graditi ekipu i uz koga treba da stasavaju mladi fudbaleri.

Izabrane vesti

Gece je parafirao dan pre svog 31. rođendana i dan pre 80. finala Kupa Nemačke sa Ajntrahtom u Berlinu (20.00).

"Prošlog leta smo znali da dovodimo sjajnu osobu i igrača, što je Mario svakodnevno potvrđivao svojim radom i ličnošću. On je kamen temeljac našeg tima, njegovo rano produženje ugovora nam daje sigurnost planiranja na ključnoj poziciji. To takođe naglašava naše ambicije da pored mladih igrača sa potencijalom povežemo isksne igrače, identifikovane sa klubom", rekao je sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše.

Radost ostanku u sredini koja ga ceni nije krio ni igrač koji je 66 puta nosio dres reprezentacije Nemačke.

"Osećam se veoma prijatno u Ajntrahtu od prvog dana, zaljubio sam se u klub i grad. Vidim sebe i u budućnosti ovde, želim da obezbedim mirnoću ranim produžetkom ugovora. I dalje sam čvrsto uveren u veliki potencijal Ajntrahta. Klub ima jasan plan i ja se identifikujem sa ciljevima. Radujem se utakmicama za ovaj klub", rekao je Gece.



tagovi

Kup NemačkeMario Gece

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara