Dani Velbek (©Reuters)
Dani Velbek (©Reuters)

Dani Velbek potpisao novi ugovor sa Brajtonom

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 18:15

Engelski napadač na Falmer stadionu još godinu dana

Galebovi su minule sezone po isteku prelaznog roka iskoristili opciju po kojoj van pijace mogu da angažuju slobodnog igrača i doveli Danija Velbeka. Bivši engleski reprezentativac je ostavio dobar utisak na trenera Grema Potera, ali i sve u klubu, i Brajton je odlučio da zadrži Velbeka i za narednu sezonu.

Potpisao je Dani Velbek sa Brajtonom novi jednogodišnji ugovor, a trener galebova nije krio zadovoljstvo zbog takvog raspleta.

Izabrane vesti

„Oduševljeni smo što će sa nama biti i sledeće sezone. Dani je pokazao šta se očekuje od vrhunskog profesionalca od trenutka kada je stigao ovde. Čim je sezona završena, produženje ugovora sa njim bio je naš prioritet“, poručio je Grem Poter i dodao:

„On je sjajan uzor svima oko sebe i njegovo iskustvo igranja na vrhunskom nivou je neprocenjivo“.

Dani Velbek je prošle sezone postigao šest golova u Premijer ligi na 24 nastupa, a za njih tri je asistirao saigračima. Uklopio se brzo Velbek u novu sredinu, a na Falmer stadionu su ga mimoišle povrede. Propustio je osam utakmica zbog povrede kolena, što je za njegove standarde izvanredno. Za vreme boravka u Arsenalu, Dani Velbek je više vremena provodio u ambulanti nego na terenu.

Zaobiđu li ga povrede i ove sezone, Brajton bi mogao da dobije najveće pojačanje iz svojih redova.


tagovi

BrajtonDeni Velbekletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara