Pantić protiv Rada (© MN Press)
Pantić protiv Rada (© MN Press)

Danilo Pantić napada Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.03.21. | 09:00

Čukarički, ipak, oslabljen na Marakani

Stomačni virus je eliminisao Danila Pantića iz konkurencije za okršaj sa Metalcem tokom sedmice, a na njenom kraju vezista Čukaričkog se vraća u stroj i biće na raspolaganju treneru Dušanu Đorđeviću za gostovanje Crvenoj zvezdi.

Centralni vezni iz „klase 1996“ je bio redovan akter svih prolećnih mečeva Brđana, osim poslednjeg, njegovo prisustvo na terenu trebalo bi da obraduje stručni štab, naročito posle prodaje Veljka Birmančevića Malmeu i suženih opcija u manevru.

Izabrane vesti

Nedelja, 19.15: (1,30) Crvena zvezda (5,20) Čukarički (11,00)

Kao bivši igrač Partizana, imaće Pantić dodatni motiv da se pokaže na stadionu „Rajko Mitić“, eventualno postigne gol – čeka prvenac u dresu Brđana – ili upiše asistenciju (zasad, tri u sezoni) čime bi klubu u kome je stasao pomogao u naporima da smanji razliku za liderom.

Zbog stomačnog virusa susret sa Milanovčanima u sredu je propustio i Milutin Vidosavljević, ali se očekiuje da 21-godišnje krilo bude u konkurenciji. Sigurno neće igrati Asmir Kajević (tek počeo da trenira), Dušan Puškarić (nedavno polomio nogu), kao ni Milan Savić (vuče povredu od utakmice sa Zlatiborom). U ekipu bi mogao da se vrati desni bek Nikola Ćirković.

Meč Crvena zvezda – Čukarički na programu je u nedelju od 19.15.


tagovi

Danilo PantićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara