Komentari na vest

Danilu Pantiću stradali medijalni i prednji ukršteni ligament

b

batabane

pre preko 2 godine

Pantic je jedan od najtalentovanijih igrača Partizana.Ali niko ne može da igra povredjen pa ni Pantic.Ocigledno je da je povredu samo zalecavao,nikad izlečio,i sad je dosao kraj, koleno je otislo.Ko prati video je koliko je dobro poceo sezonu,ali se odmah povredio, i videlo se kad je izasao iz povrede da to nije bilo to.Verovatno je i tad bilo to koleno,a i ranije je izgleda mucio muku sa tim kolenom.Ma koliko ja cenio Pantica,ako lekarski tim proceni da ce ga ova povreda smetati u igri,Partizan mora da raskine ugovor,jer niko nije iznad kluba.Sa druge strane Pantic kada je prvi put odlazio iz Partizana odbio je da produzi ugovor i otisao je za gotovo dz., valjda je bilo 900 000 e.Tako da Partizan nije zadužio da ga sada ceka da proigra.U svakom slučaju Partizan je ostao bez igraca u rotaciji, maltene prve rezerve, i morao bi da dovede jednog ofanzivnog veznog.Idealno bi bilo da se otvore i dovedu Ljajića.Ako ne nadju pravo pojacanje,onda bi dobro bilo da vrate Necu Mihajlovića koji moze i na ofanzinom veznom i po krilu.Dakle i ja mislim da je to mačka u dzak,ali bolje pokusati,nego nista.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Nisu trebali ni da dovode ovog propalog fudbalera,kada mu je istekao ugovor sa Cukarickim. Cukarickom ne valja,niko ga drugi nece a nama je "dobar" ? ! ? Kombinacije šamroje - menadzer
b

batabane

pre preko 2 godine

@ Cirkus ...druze stvarno nije tako.To sto u Čukaričkom nije najbolje igrao, ne znači da je los igrač.Čukarički je za Pantica, posle Čelzija i Partizana,bilo ono " s konja na magarca". Zato je igrao preko one stvari.
p

pedjonen22

pre preko 2 godine

@batabane Ovde mnogi pogresno misle da klub moze otpustiti igraca kada hoce. Igrac koji ima ugovor se ne moze jednostavno otpustiti. Klub ne moze raskinuti saradnju na bilo koji nacin sa igracem bez njegovog pristanka. Cak i ako hoce da ga proda, igrac se mora saglasiti sa tim. Moze ga otpustiti samo ako konstantno krsi klupsku disciplinu, ne dolazi na trening, i ne obavlja ugovorne obaveze. To sto se on nekome ne svidja kako igra, ili stvarno igra lose, nije valjan pravni razlog da se otpusti. Takodje kada je igrac povredjen, to nije pravni razlog za raskidanje ugovora, i mora mu se isplatiti svaki dinar do kraja ugovora...
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Otpisujete decka ko da je stao na minu. Pa ibra pokido ligamente pre 3 godine pa kida,van dajk pre dve,Liroj Sane pre dve,Rojs pre tri godine,Asensio pre tri... Nije kraj sveta
g

gost111

pre preko 2 godine

To su fudbaleri,Pantic je propali fudbaler
S

Steva gost

pre preko 2 godine

Zao mi je zbog Panticeve povrede.Ocekivao sam da ce proletos da explodira i pokaze svoj raskosni talenat.Ali povrede su sastavni deo sporta i zelim mu brz oporavak.Druga stvar je da je nama bio potreban ofanzivni vezni i da se nije desila povreda Pantica. Evo citam da je Ljajic slobodan , dovesti ga odmah ne cekati ni jednu sekundu jer se bojim da ce ga neko kupiti.On bi nam bio veliko pojacanje za borbu za titulu. Em je dete kluba poznaje nacin zivota i rada u klubu , zna sta se od njega ocekuje.Ne bi mu trebalo vreme za adaptaciju vec bi mogao odmah da bude nosilac igre.Isto tako vratiti Sehovica jer posle povrede Obradovica imamo samo Urosevica na levom beku.Pokusati prodati Holendera, i Lutovca zahvaliti se Smiljanicu i dati mu neki poslic u klubu , isto tako mislim i da Natko nije vise igrac za nas klub , pogotovo posle povrede.
M

Mop

pre preko 2 godine

Maltene im Luka Stojanović poručio da želi da se vrati. Sad bombaš pokaži šta znaš. Od toga nema ništa naravno.
D

Dr Dragon

pre preko 2 godine

Bravo za upravu Pripreme traju a vec 2 invalida Dom penzionera
N

Neće py neće

pre preko 2 godine

Šteta,baš nema sreće!Želim mu brz oporavak!
S

Stize

pre preko 2 godine

Predrag Luka kao zamena
l

linoleum

pre preko 2 godine

retko kulturan i normalan pojedinac iz humske.brz oporavak
2

21. VEK

pre preko 2 godine

Mislim da Partizanu trebaju savremeniji levi i desni bek (mogu i stranci), koji će biti starteri i kojima će Urošević i Živković biti zamene.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ponovicu se opet, treba mu raskinuti ugovor, platiti lecenje i neka ide da trazi klub bilo gde, sto dalje od Partizana. Nikad igrac od njega, svilen, slab, spor, gleda u zemlju dok vodi loptu, pa gde takav moze da postane igrac?! Iz Cukarickog ga isterali, on prvotimac Partizana!? Nekada u Partizanu - Cakar, Djordje Tomic, Moreira, Medo Kamara, Ciric, Ljajic, Vukic, pravili razliku, a ne Pantic, Stanojevic, Trobok, Maletic, Lazic Predrag, Smiljanic, Lutovac i ostale neznalice! Sta je Vazura od Partizana napravio, ovo je uzas! Dovedite stranca bre i platite lopovcine!
G

Gost 678

pre preko 2 godine

gde nadje Troboka?
L

Lele lele..

pre preko 2 godine

Trobok, pa on je bio doktor na sredini terena zajedno sa Duljejem kad smo 2003 igrali protiv Reala, Porta itd. Čovek je bio zver na sredini.
@

@lele

pre preko 2 godine

Baš tako. Trobok u 4 4 2 Trobok je bukvalno držao defanzivi iz veznog reda u kome su izrazito ofanzivni Ilić, Ivić i Tomić samo napad maltene cepali. Duljaj kad je ušao u prvi tim je bio više desni bek. Tek kad je otišao Trobok onda je prebačen na zadnjeg veznog. Jedino gde nisi u pravu je da je Trobok igrao 2003. jer nije.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Dok mozes da pises ruzno o Troboku, vidi se koliko znas i koliko pratis Partizan. Meni je licno degustantno pisati ruzno o bilo kom igracu Partizana. Pantic mi je licno mrzak zbog nacina na koji je otisao iz Partizana i ima jos par igraca koje mi je tesko za svariti, pa se cak i u njihovim slucajevima suzdrzavam da ne predjem granicu dobrog ukusa. Jer pobogu, nasi su igraci u pitanju. Ako njih ne mozete da podrzite i pohvalite, sta vam je sveto? Kakvo vam je to navijanje? Kakva vam je to podrska? Samo negativnost iz dana u dan. Pa, to je ludost totalna.
M

Marlonnn

pre preko 2 godine

Dovedite LjAIĆA bre.....ako imalo pameti imate...
P

Partizansampion

pre preko 2 godine

Brdo. Jak si mi ti navijac Partizana, ako si navijac nas, ako nisi jasno je zbog cega takav komentar. I da se nije povredio Pantic, kao sto jeste, opet fali igrac na ofanzivnom veznom. Suma je otisao, a zamena jos nije stigla. Isto tako fali centralni vezni takodje stranac jer od Jojica hleba nema.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

A i sta ce nam mali nije licnost za Partizan, ali zelim mu brz oporavak i da nadje klub za sebe.
M

Mali pantic

pre preko 2 godine

Je jedan od najboljih u oartizanu
B

Brdo

pre preko 2 godine

Nije ovo igrica pa kad čujete da se povredio igrač vašeg kluba, da mu jurite zamenu po internetu. Jaki navijači
G

Ganga

pre preko 2 godine

Ovde izgleda uglavnom komentarišu internet menadžeri i kladioničarski magovi. Sa takvima nikada ni kafu nebih popio
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Od njega vise nikad igraca nazalost-tesko se iko oporavi od te povrede.
K

Kelner

pre preko 2 godine

Van Nistelroj, Van Dajk, Darko Lazović, Zlatan... Oporavili se i cepaju dalje..
B

Blaa

pre preko 2 godine

Ova povreda je opasna i moze da ga kosta karijere.
Х

Хе хе

pre preko 2 godine

Које каријере...?😂
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Kada ti budeš bio prvotimac Partizana, i kada budes potpisao ugovor sa Celsijem mozes se javiti da ponizavas i osporavas neciji uspeh.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Brz oporavak decko od jednog Zvezdasa, nikom ne zelim povredu
d

dinatale

pre preko 2 godine

Baš šteta
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Zelim mu brz oporavak!
c

celupajatiudup

pre preko 2 godine

Brz oporavak od iskrenog Delije
D

Dejan Rusmir

pre preko 2 godine

Nek gurne malog Bazdara u vatru
k

karamarko

pre preko 2 godine

Kondicionog trenera Misu Filipovića treba najuriti iz kluba, povreda Pantića je njegovo delo kada čovek ne zna da ojača ligagamete igrača pa sada će to raditi fiziotarapeuti u klubu narednih meseci
E

Ej

pre preko 2 godine

Sta da mu ojaca kad nece da trenira....
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Mozda. Ali je je i cinjenica da Pantic ne moze ostati zdrav duze od godinu dana odavno. Nije slucajnost sigurno sto se od onolikog talenta vratio nazad u nas fudbal i sto cak ni u nasem fudbalu vise nije u stanju da pravi neku razliku. Profesionalni zivot je surov. Nije dovoljno samo dolaziti na trening. I kad odes kuci i dalje moras da zivis kao sportista. Zato neki igraju do cetrdesete, a neki su vec u dvadesetima pred penzijom. Panticu zelim da se sto prije oporavi, ali to je jednostavno tako.
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Ser. od Šamroka....nisu ti to kamile u Zamaleku. Dva manje igrača na deficitarnim mestima, levi bek i polu špic....oterao Sumu, dozvolio da ga ova uprava vorta i da mu najuri Asana, dozvolio da malog Stevanovića pod pritiskom drži nanklupi jer je bio unapred prodat....zbog Jovića koji nije sad se vidi ni upola talentovan kao Stevanović, ostavio Bežančića u Bg. Sad ce Holendar da mu igra levog beka....sram te bilo, odlazi iz Partizana.
j

juzni

pre preko 2 godine

ljajić
G

Gost4

pre preko 2 godine

Mozda je ruzno ovo reci, ali isplatite decka i dajte mu papire, jer mi navijaci placamo njegove plate kroz poreze i doprinose i sve ostalo, tj gradjani Srbije, on lezi van terena ne radi nista i uzima pare. Dovedite igrace koji mogu sezonu da izguraju, ovaj od kako je dosao on nije sastavio 3,4 utakmice odma povreda
d

def

pre preko 2 godine

Ronaldo Deakonu, primetih daj od danas slobodan.Ove polusezone na 18 utakmica 3 gola i 7 asistencija,nagli skok vrednosti za godinu dana,paklena levica.Ja se nadam da ce info stici do Ilieva ali primetno je da rumune nesto redje dovodimo a ovaj bi nam lego ko budali samar, a igrao bi za Lolinu platu.
r

ranGo

pre preko 2 godine

Zao mi je zbog povrede... ali duel uooste nije izgledao strasno a tako teska povreda....
G

Gonzales

pre preko 2 godine

Dečko nije mogao da dobije produženje ugovora u Čukaričkom, ali je projektovan za prvu postavu Partizana. To dovoljno govori o ljudima koji vode Partizan. A vode ga u propast.
g

gunnarrs

pre preko 2 godine

Gotova karijera...
G

Gost9019

pre preko 2 godine

Sasvim korektan za nase uslove,steta.....ova sezona je za njega verovatno zavrsena.Sada da vidimo nasu,mutnu upravu,sta ce da preduzme
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Ovaj Pantić će biti jedan od razloga bankrotstva Partizana. Debelo nas je koštao što direktno što indirektno. Nije hteo da poptiše sa Partizanom produženje Ugovora za debelu platu u prvom mandatu pa otišao u Čelzi a Partizan ostao bez obeštećenja. Vraćao se 2 puta kao pozajmljeni igrač na razigravanje, ništa nije uradio a drugi nisu mogli igrati od njega. Sad se vratio kad ga više niko nije hteo i povredio se. Čoveče ako imaš i malo obraza raskini ugovor. Sjaši više. I ti i onaj koji te doveo
s

spdp

pre preko 2 godine

da se pokusa dovodjenje julian ngoia iz eupena odlican igrac spominjao se letos kao pojacanje
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

Daco sto pre da nam se oporavis i da slavimo titulu ove godine zajedno... UPRAVA NAPOLJE
P

Partizansampion

pre preko 2 godine

Kastenjada je slobodan. Otvorite se lopovi i dovedite coveka. Krilo, poluspic, spic.
9

951357

pre preko 2 godine

I bio bi vam jedan od najskupljih igrača u timu. Drugo, pitanje je da li imate para za njega.
I

Ivicai

pre preko 2 godine

Imaš njegov broj?
1

146

pre preko 2 godine

Bravo za komentar treba ga dovesti odma
M

Miloš Vazura

pre preko 2 godine

Zabole me, kući žena, deca, ovaj traži ovo, ovaj ono, ja ću da guram Partizanu... Kakav Kastenjeda, tu će neki omladinac, videćemo...
9

951357

pre preko 2 godine

I bio bi vam jedan od najskupljih igrača u timu. Drugo, pitanje je da li imate para za njega.
A

Alexx

pre preko 2 godine

Dečko, je odličan igrač i ima velik uticaj na igru Partizana, ali ga povrede ubiše...
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Decko je tako svilen i takva pi.. ica da je to neverovatno.
p

podesen

pre preko 2 godine

Ima uticaja na igru kao korner zastavice,ne pravi razliku protiv Lučana..
L

Laziale

pre preko 2 godine

Pola godine najmanje, gadna povreda.
1

124

pre preko 2 godine

Bas je ozbiljna povreda
y

yorz

pre preko 2 godine

još ima vremena, da se dovede stranac ofanzivni vezista, opametite se, dok nije kasno!!!!
s

sb

pre preko 2 godine

Ofanzivni vezni igrač je Baždar. Progledajte! Za koji dan puni 18 godina.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Nema takvog koji je "u ritmu"!Kao sto je Jojic u ritmu.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Koju vaznu ulogu?!