Darko Lazić (©Star Sport)
Darko Lazić (©Star Sport)

Darko Lazić je slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.06.20. | 13:24

Bivši fudbaler Zvezde u potrazi za novim klubom

Srpski štoper Darko Lazić je posle godinu i po dana napustio redove novog-starog BiH šampiona Sarajeva.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se porukom na društvenim mrežama oprostio od Sarajeva u kojem je ove sezone bio jedan od najboljih igrača i štopera u ligi.

Izabrane vesti

„Velika mi je čast i prelep osećaj ponovo osvojiti titulu sa FK Sarajevom. Proteklih godinu i po dana je bilo fenomenalno igrati u Sarajevu i osvojiti tri trofeja. Upoznati divne ljude i sarađivati sa njima. Zahvaljujem svim saigračima, stručnom štabu, svim ljudima u klubu i oko kluba, navijačima na divnoj saradnji i velikoj podršci kako meni tako i mojim saigračima na predivnoj saradnji, a posebno se zahvaljujem treneru Husrefu Musemiću na ukazanom poverenju. Svi ćete zauvek ostati u mom srcu i jedan od najlepših delova moje karijere“, poručio je Lazić.

Njemu je na kraju ove sezone istekao ugovor sa Sarajevom, a iako je imao ponudu kluba sa Koševa za produžetak saradnje, ipak je odlučio da kao slobodan igrač potraži sreću u nekoj novoj sredini.

Lazić je ponikao u Crvenoj zvezdi za čiji prvi tim je odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima (bio i na pozajmici u subotičkom Spartaku), a put u karijeri ga je dalje vodio kroz ruski Anži i turske klubove Antaliju i Denizli iz kojeg je u januaru 2019. godine došao u Sarajevo.

Sa Bordom timom sa Koševa je u prvoj sezoni osvojio duplu krunu, da bi i u ovoj sezonu odbranio titulu koja je sarajevu dodeljena za zelenim stolom usredt trajne suspenzije šampionata Bosne i Hercegovine. 


tagovi

Darko LazićSarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara