Ognjen Ožegović (©Starsport)
Ognjen Ožegović (©Starsport)

Darmštat ne računa na Ožegovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 20:05

Skupio samo 87 minuta za celu sezonu

Prošlog leta birao je ponude Ognjen Ožegović, odbio je Rozenborg, a odlučio se za nemački Darmštat i čini se – pogrešio.

Samo pet nastupa i to ukupno 87 minuta skupio je bivši napadač Partizana u Cvajti i nije neko iznenađenje što su mu pred početak priprema za narednu sezonu saopštili da bi bilo najbolje da potraži novu sredinu.

Izabrane vesti

Direktor Darmštata Karsten Velman u razgovoru za Bild rekao je da dvojica napadača, od kojih je jedan Ognjen Ožegović, nisu više u klupskim planovima. Drugi je Johanes Vurc.

Rekli smo im obojici da nisu u našim planovima za narednu sezonu“, rekao je Velman.

Darmštatu je nedostajalo tri boda da dođe do trećeg mesta i baraža sa Verderom za promociju u Bundesligu. Ali, Ožegovićev i Vurcov doprinos je bio minimalan, čak je Nemac odigrao samo jedan meč i to desetak minuta. Nikakvo iznenađenje što su precrtani.

Za Ožegovića se pre nekoliko dana pominjalo da bi mogao da pređe u ljubljansku Olimpiju, ali kako se ta informacija pojavila, tako je nekako i nestala. Ljubljančani su sada u blagom haosu posle gubitka titule u prvenstvu Slovenije.

Što se tiče Ožegovića, ako ovog leta pronađe novi klub, to će mu biti čak 13. u karijeri. Do sada je igrao za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac, Vojvodinu, kineski Čangčun, Čukarički, Partizan, ruski Arsenal i nemački Darmštat.


tagovi

Ognjen OžegovićDarmštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara