Komentari na vest

De Hea razmišlja drugačije od Ronalda: Privilegija je i čast biti igrač Junajteda

S

SK 98 GGMU

pre gotovo 2 godine

LEGENDA !!!
W

WanBi

pre gotovo 2 godine

Čovek je legenda kluba. Ne sećam se da je neki vrhunski golman godinama branio za klub u kojem gol treba da čuvaju ranije Dzons, Evans, Smoling, zatim Lindelof i poslastica na kraju - Megvajer. Možda se desi da kiksne ponekad, ali ako se gleda odnos njegovih kikseva (mali broj) i broj njegovih odbrana posle kikseva ove dvojice ispred - neuporedivo. Zaista zaslužuje spomenik da mu podignu, u godinama posle Fergusona jedini world class igrač koji je u Junajtedu tokom svojih najboljih godina.
r

roni

pre gotovo 2 godine

nije ovako razmisljao pre par godina ali sve se brzo zaboravlja nazalost usta vas skrbava
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Jest jest,kad ti daju 20 miliona godisnje da pravis kikseve Evo vec 4. Sezonu zaredom. Strasno Koliko je propao ovaj decko.
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

O cemu ti pricas druze? Coveku treba da dignu spomenik ispred stadiona kako brani, posebno kad uzmes u obzir s kojim panjevima u odbrani igraju vec godinama. Da im nije njega, sa takvom odbranom bi bili blizu zone ispadanja.
@

@Kleo

pre gotovo 2 godine

Svaka cast brate za Komentar i to potpisujem odma od rjeci do rjeci. Kao Manchesterov navijac od 95 godine. Mogu da kazem da treba de Gei dignut Spimenik. kako nas lik spasava zadnjih godina to je nenormalno. Svakom golmanu se dese kiksevi A de Gea smije da Kiksa po koji put jer nas je lik Milijardu puta izvuko iz katastrofe. I lakve stopere pred sobom ima mozemo biti sretni da nedobija jos vise golova
K

Kesh lova

pre gotovo 2 godine

I ja bih ostao za toliku platu. Covek je u top10 igraca u ligi sto se tice novca. Mada trebao bi da dobije odstetu za dusevni bol jer ispred njega gol brani Megvajer.
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Evo jedno pitanje za sve citaoce. Da imate platu De Hee i da igrate u klubu 10 godina i odete u penziju, sta biste uradili sa 122.500.000 evra? Kako biste trosili, na sta?
B

Babun

pre gotovo 2 godine

Kako kaze Rade Bogdanovic..Prvo nije bas to ta cifra koju mi izracunamo, pola si potrosio, od toga sto ostalo pola ti uzme "pjevacica" sto si je ozenio, lose investicije, grebatori drugovi i familija i sa ostatkom pronalazis sebe od Dzordza Besta do Pike... Imas ime pa uvek mozes kao trener da radis ili neki sportski radnik i da zivis ko u cara...
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Za, baš male pare kupiš sve što je propalo. I firme, bilborde, reklame, turneje, kampanje.
G

Gods

pre gotovo 2 godine

Kupili Spartak iz Subotice
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Svaka njemu cast kad i dalje ostaje u Junajtedu. Jeste medju najvecim klubovima, jeste da ima ozbiljnu lovu, al brani ti toliko dugo sa tako kriminalnom odbranom. Da je u bilo kom drugom od top10 timova, bar bi 3x do sad dobio nagradu za golmana godine, ovako naravno da i on mora da kiksne kad su ispred njega 10 godina sve panj do panja.
!

!!!

pre gotovo 2 godine

jedan od najboljih u prosloj deceniji, pa i u ovoj za sad. steta sto ima balvane u odbrani, inace bi se o njemu pisalo sa vise respecta.