De Laurentis sad hoće stranca za trenera, novi favorit Galtije

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.06.23. | 04:24

Gazda Napolija daleko od konačne odluke

Napoli i dalje traga za novim trenerom, a prva imena što su se pojavila kao opcije da naslede Lučana Spaletija gotovo da su zaboravljena pod naletom novih. Sećate se, Rafa Benitez, Antonio Konte, Vinčenco Italijano...

Proteklih dana prilično je aktuelan bio Paulo Sousa, ali nakon što se oglasila Salernitana i poručila kako neće pustiti portugalskog stručnjaka bez obeštećenja, Aurelio de Laurentis nastavio je dalje da niže imena kandidata.

Izabrane vesti

Sky sport Italia čak javlja kako je gazda novog italijanskog šampiona napravio zaokret, te sada cilja trenera stranca, odnosno čoveka koji do sada nije imao veze sa Serijom A?! Njegovo je mišljenje da će takav stručnjak doneti više prestiža, glamura i poboljšati šanse da se ode što dalje u Ligi šampiona, navodi isti izvor.

Nova ideja i novi prvi favorit: Kristof Galtije!

De Lauretis veoma ceni doskorašnjeg trenera Pari Sen Žermena i veruje da bi njegov dolazak mogao da značajno da utiče na sudbinu Viktora Osimena, odnosno na njegov ostanak u klubu. Galtije i Osimen su veoma uspešno sarađivali u Lilu.

Mediji navode da bi francuski stručnjak usled prevremenog odlaska sa Parka prinčeva trebalo da od PSŽ-a inkasira oko 6.000.000 evra na ime obeštećenja. On za sada nije ubeđen da je dolazak u Napulj pravi izbor, zaključuje Skaj.


tagovi

Kristof Galtije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara