Anhelinjo (©Reuters)
Anhelinjo (©Reuters)

De Rosi dobija ludu glavu: Roma spremila 5.000.000 za precrtanog Anhelinja

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 10:33

Rimski klub voljan da dovede španskog beka na pozajmicu, a potom ga i otkupi ukoliko bude pružao kvalitetne partije…

Nije uspeo Anhelinjo da pronađe mesto pod sunce na Etihadu, nije se izborio za veću ulogu kod Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju. Ni u RB Lajpcigu i Hofenhajmu nije mu sve bilo potaman, otišao je put Turske, a nju će, sve je izvesnije, napustiti posle pola godine. Galatasaraj ga je otpisao, a ruku spasa spremni su da mu pruže klubovi iz Italije.

Sasuolo i Torino su se prvi zainteresovali za španskog levog beka koji ima top u levoj nozi, ali pregovori za sada nisu daleko odmakli. A, u međuvremenu se u trku uključila i – Roma. Danijele de Rosi bi do kraja zimske pijace mogao da dobije ludu glavu u svlačionici.

Izabrane vesti

Rimski klub je voljan da dovede španskog beka na pozajmicu i pripremila je 5.000.000 evra. RB Lajpcig ne računa na Anhelinja, ima dve opcije: da ostane do kraja sezone u Galatasaraju i ‘guli’ tribine ili da pronađe klub koji želi da mu pokrije primanja. Ni španski bek neće da se vraća u Nemačku. Ta mogućnost odavno je otpisana, tako da bi Večni grad mogao da mu bude ruka spasa.

Anhelinjo će morati da promeni sredinu ako ne želi mesecima da bude van terena, nema mu druge. Sklonjen je iz tima i žuri mu se, jer vreme ubrzano curi. Nije mnogo ostalo do zatvaranja prelaznog roka i svi će morati da se ubrzaju kako bi posao bio kompletiran do kraja januara.

Roma se čini kao dobra opcija, verovatno i najbolja od ponuđenih, iako situacija po ekipu Danijelea de Rosija nije sjajna. Klupsa ikona sela je na užarenu klupu po odlasku Žozea Murinja, prodrmao je igrače, upisao pobedu protiv Verone, mada neće biti lako izaći na međunarodnu scenu. Anhelinjo bi bio od pomoći na levom boku, koji pokrivaju Din Hojsen, koji je stigao na pozajmicu iz Juventusa, i često povređeni Leandro Spinacola.

Bio bi pojačanje, ali samo ako glavu dovede u red. A, na psihološkom planu duže vreme ne stoji najbolje.




tagovi

AnhelinjoRomaRB LajpcigGalatasarajZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara