Debitant iz Niša sudi večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 14:35

Sudijska komisija ukazala poverenje Aleksandru Živkoviću

Pred svaki večiti derbi najveći favorit za deljenje pravde u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala je Srđan Jovanović, često se pominje i Novak Simović. Međutim, sad je izvesno da će 169. susret između Crvene zvezde i Partizana suditi debitant iz Niša – Aleksandar Živković.

Ovu informaciju preneo je Sportklub uz objašnjenje da je velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana, prema stavu komisije, idealan trenutak da šansu dobije još jedan debitant. Akcije Aleksandra Živkovića, kako se čuje, odavno su dobrostojeće – niški arbitar napredovao je krupnim koracima, nalazi se na vrhu liste sudija od poverenja najodgovornijih za suđenje i zato će, logično, voditi predstojeći duel. Informacija Sportkluba vrlo brzo je potvrđena i na sajtu FSS.

Izabrane vesti

Uz Aleksandra Živkovića, na centru stadiona Rajko Mitić sa zastavicama u rukama naći će se Beograđani, Dragan Bogićević i Bojan Banović. Poslovi četvrtog arbitra povereni su Kraljevčaninu, Stanku Ostraćaninu.

Mesta u VAR sobi rezervisana su za Momčila Markovića i Milana Mihajlovića.

Posmatrač suđenja, prvi put u karijeri, biće nekadašnji internacionalac Nenad Đokić. Delegatska dužnost, zanimljivo, poverena je Vladu Glođoviću, takođe, bivšem FIFA sudiji. Vrbašanin će drugi put, kao delegat, biti učesnik najveće utakmice srpskog fudbala.

Utakmica Crvena zvezda – Partizan, na programu je u petak, od 19 časova.


tagovi

169. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara