Komentari na vest

Dečko ispred svog uzrasta: Plaćen 14.000 evra kada je imao 11 godina, pogodio za Arsenal iz prvog šuta

E

EzBi

pre preko 2 godine

Odlicno. Ako je mali vec toliko dobar i toliki talenat, eto ga Celsiju, Sitiju ili Unitedu kroz 2-3 sezone. Veliki igraci treba da igraju u velikim klubovima.
P

PeakyBlinders

pre preko 2 godine

Počeo je Arsenal opet igrati fudbal. Ruku na srce, evidentna je još ogromna razlika izmedju njih i recimo world class timova poput City-a i Liverpoola. Te tekme su jednosmjerna ulica. Kad budu imali cojones da igraju svoju igru protiv ova dva tima, biće opet konkurenti za nešto više. S ovim trenutnim igračima, to će biti teško. Arteti trebaju još bar dva prelazna roka da popuni ekipu tamo gdje mu treba. Ali izroniće stari za one što ga vole!
1

14

pre preko 2 godine

Patino će tek pokazati šta zna. Vreme radi za njega.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Najbolja stvar koja mu se mogla desiti je prvi kontakt s loptom, neki drvosjeca iz trece lige mu odmah uleti sa dvije noge. Nek se odmah prekalio, da mentalno zna sta ga ceka u seniorskom fudbalu. Stilom malo podsjeca na Vilsera, lijeva noga, dobar prvi korak, ne boji se lopte. Ima materijala, nije da nema. Samo mora pojacati masu, ne moze nijednu ligu igrati sa onih 50ak kila..
D

Djuricic fan

pre preko 2 godine

Slazem se za sve, uz to da ima veoma duge noge i dug korak. Ja sam se iznenadio juce jer izgleda kao da je fizicki bas slab, ali posle sam video da je vrv samo tek izrastao pa izgleda mrsavo. Podseca po igri na Wilshira, ali je Wilshir bio metar i zilet. Sa ovom duzinom koraka Patino podseca pa recimo na Pogbu ili rekao bih Belinghema ali ga nisam gledao van YouTube snimaka..
G

Gost999

pre preko 2 godine

Samo druze da ne bude povreda, ide on daleko. Mislim vec je daleko, sa 18 godina igrati u Arsenalu nije mala stvar. Uz vrhunske treninge, saigrace, najbolja ishrana i nacini oporavka misica, nebo je granica. Samo je pitanje povreda i da bude dobar s glavom, da ga ne ponesu slava i novac.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Ima dobrih momaka u mladjim kategorijama,uz Patina bi izdvojio Omarija Hacinsona
A

Amjke

pre preko 2 godine

Ne znam da li ce postati dobar igrac, ali se videlo vec u prvom kontaktu sa loptom da je lagan. Samo sta se desava sa Arsenalom i ovim klincima, bukvalno kao da 50% najtalentovanijih klinaca na svetu igra u jednom klubu. Bukvalno nemaju mesta jedni od drugih koliko ih ima u Arsenalu.
M

Mop

pre preko 2 godine

I meni tako deluje. Ozbiljan broj ofanzivnih vezista i krila a slabo nešto u vezi na defanzivnom i bekovima i štoperima.