"Dedice" su na ceni: Matri, Božinov, Obafemi Martins...

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.02.20. | 15:54

Želi ih Nikola Legrotalje u Seriji B

Veterani su retko gde na ceni kao u Italiji. Defanzivci pogotovo, ali nije retkost da niželigaši spas iz nevolje potraže u nekom iskusnom golgeteru

Peskara je tokom januara vredno radila na pronalaženju pojačanja upravo za navalu. Nije uspela i sada vaga kog bi slobodnog agenta mogla da uzme. Italijanski mediji javljaju da je Nikola Legrotelje, šef stručnog štaba ovog tima, upravi predočio tri opcije. I to vrlo zanimljive - Obafemi Martins (35), Valeri Božinov (33) i Alesandro Matri (35).

Izabrane vesti

Matri je slobodan od 31. januara, kada mu je istekao ugovor sa Sasuolom. On bi bio i najozbiljniji ulov, pošto u ovom društvu ima najbolju reputaciju, najduže je igrao na vrhunskom nivou i ne želi da ide daleko od od Milana zbog prodice. A Peskara baš i nije tako blizu...

Valeri Božinov takođe je slobodan od kraja prošlog meseca, kada je završio sa Botevim, dok Martins ne igra već punih godinu dana (otkako je napustio Kinu) i sasvim sigurno predstavljao bi najveću "mačku u džaku". Njega su prošle nedelje ponudili trećeligašu Monci, klubu koji vode Silvio Bersluskoni i Adrijano Galijani, međutim do dogovora nije došlo. 

Peskara ima nekoliko zvučnih imena u sastavu, pored trenera. Tu pre svega mislimo na defanzivca Uga Kampanjara, bivšeg igrača Napolija i Intera, te Kristijana Del Grosa iz Atalante. 

Rezultati u prvom delu sezone daju za pravo navijačima da se nadaju makar plasmanu u plej-of.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara