(© Twitter/Fulham)
(© Twitter/Fulham)

Defanzivci, čuvajte se: Aleksandar Mitrović u Fulamu do 2026.

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 12:22

Srpski napadač produžio ugovor

Početak sezone iz snova. Prvo mesto na tabeli, tri gola i asistencija u početna četiri kola Čempionšipa, a kao posledica – novi ugovor. Aleksandar Mitrović ostaje na Krejven Kotidžu još pet godina!

Srpski napadač potpisao je u petak jutro novi ugovor sa klubom iz Londona i na taj način pokazao koliko je čvrsta njegova veza sa Kolibašima.

Izabrane vesti

Sjajan osećaj. Godinama doživljavam Fulam kao drugi dom i izuzetno sam srećan što ću ostati ovde do 2026“, pojasnio je Mitar. „Hvala predsedniku Toniju Kanu, vlasnicima kluba i svima u Upravnom odboru što su mi omogučili da se osećam kao kod kuće. Pokazali su koliko mi veruju, koliko me vole. Baš sam srećan“.

Ima i razloga. U Fulamu je procvetao. Najpre po dolasku iz Njukasla na pozajmicu, dvaput značajno doprineo plasmanu u Premijer ligu – jednom sa Slavišom Jokanovićem, jednom sa Skotom Parkerom – dao je 56 i namestio 12 golova za crno-bele, a kako je počeo novi takmičarski ciklus deluje motivisano da se još jednom sa Kolibašima domogne Premijer lige.

Oduševljen sam što smo dogovorili ostanak Mitrovića. Bio je naša glavna snaga u sezonama kad smo izborili plasman u elitni rang engleskog fudbala, dao mnogo važnih golova, kreirao je nezaboravne uspomene. Uživa podršku navijača, lojalan je prijatelj, stvarno mu je stalo do Fulama i zahvalan sam mu na svemu što je učinio“, rekao je prvi čovek Fulama, Toni Kan.

Ovo je drugi put da Mitrović produžava vernost Fulamu. Prethodno se leta 2019. obavezao na saradnju do 2024, sad ostaje do 2026.

Defanzivci, čuvajte se. Mitar ostaje“, slikovita je poruka na Tviter profilu londonskog kluba šta se očekuje od „devetke“.


tagovi

FulamAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara