Luka Ilić (desno) sa bratom Ivanom, ©MN Press
Luka Ilić (desno) sa bratom Ivanom, ©MN Press

Definitivno: Luka Ilić u TSC-u

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 21:09

Fudbaler Mančester Sitija u Bačkoj Topoli, superligaš plaća deo plate

Ponuda TSC-a o kojoj je Mozzart Sport pisao sredinom jula utanačena je te će Luka Ilić pojačati superligaša iz Bačke Topole u koji stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester Sitija.

Šampion Engleskeprihvatio je da srpskog vezistu rođenog 1999. godine prosledi na pozajmicu, a prema saznanjima Sportskog žurnala superligaš će plaćati deseti deo Ilićeve plate što je oko 60.000 evra.

Izabrane vesti

Podsetimo, talentovani Nišlija je u paketu sa bratom Ivanom iz Crvene zvezde prešao u Mančester Siti za obeštećenje od 5.500.000 evra, međutim ni on ni dve godine mlađi Ilić nisu uspeli da se nametnu i izbore za šansu u redovima Građana.

Za razluiku od Luke koji još nije uspeo da igrama opravda visoka očekivanja, Ivan se u međuvremenu u potpunosti afirmisao u Seriji A gde brai boje Verone, dok će stariji brat u TSC-u pokušati da posle niza pozajmica uspoistavi kontinuitet.

Pre povratka u Srbiju Luka je put gradio na pozajmicama u Bredi, Tventeu i Troi.

Pre Ilića, TSC je ovog leta doveo i Nikolasa Špaleka, Sašu Jovanovića, Nikolu Kuveljića, Miloša Cvetkovića, Nemanju Stojića i mlade igrače Mihajla Milosavića i Miljana Krpića.



tagovi

Luka IlićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara