Zdjelar (© Star sport)
Zdjelar (© Star sport)

Definitivno: Partizan bez Zdjelara u Belgiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.11.21. | 16:59

Neizvesni su Lazar Marković, Aleksandar Šćekić, pa i Filip Holender

Biće problema za stručni štab Partizana da sastavi tim za gostovanje Gentu. Crno-beli na prethodne dve utakmice nisu mogli da računaju na kapitena, a pred duel u Belgiji neće ni na njegovog zamenika. Saša Zdjelar definitivno ne putuje na meč četvrtog kola Lige konferencije (četvrtak, 18.45, TV Arena Premium 1, RTS 1).

Zadnji vezni je u ranoj fazi superligaškog duela sa Čukaričkim napustio teren i tako sam sebe eliminisao ne samo za naredni, već i za prvenstveni susret sa novosadskim Proleterom, poslednjim pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Izostanak Zdjelara će predstavljati veliki hendikep za Parni valjak, kako u igračkom, tako i energetskom smislu, jer je bliska prošlost pokazala da je nekadašnji član Olimpijakosa jedan od najvažnijih šrafova u ekipi Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

Dodatna nevolja za Partizan je u saznanju što je rovit i Zdjelarov česti parnjak na poziciji zadnjeg veznog. Na dan utakmice sa Brđanima na povredu se požalio Aleksandar Šćekić i njegovo učešće na susretu sa Genkom je upitno. Kako se može čuti, tek u sredu jutro, posle završnog treninga pred odlazak na put, stručni štab će proceniti hoće li reprezentativac Crne Gore moći na teren, ili će se i tu smanjiti opcije srpskog predstavnika.

Pogotovo ako se zna da Lazar Marković nije igrao protiv Metalca i Čukaričkog, kao i da je Filip Holender propustio sva tri meča od prethodnog duela sa Gentom, dok je Slobodan Urošević dobio udarac u završnici utakmice sa Čukaričkim. Za svu trojicu će taj sutrašnji trening biti pokazatelj mogu li da se stave na raspolaganje stručnom štabu.

Na sve to valja podsetiti da svakako Aleksandar Stanojević ne može da vodi ekipu u četvrtak veče, usled crvenog kartona zarađenog po okončanju prethodne utakmice sa Gentom. To znači da će ovlašćanja preći na njegovog prvog saradnika, Igora Duljaja, dok će Stanojević svakako biti uz ekipu na stadionu, ali na – tribini.


tagovi

Saša ZdjelarLiga konferencijeFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara