Miloš Degenek
Miloš Degenek

Degenek: Goreće Beograd, očekujem ljude i na krovu Marakane

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.19. | 23:44

“Zategnuće se oni, moraćemo i mi“, kaže strelac prvog Zvezdinog gola

(Od specijalnog izveštača iz Berna)

Pre početka utakmice verovatno bi i najveći optimisti među navijačima potpisali 2:2 u Bernu. Posle meča utisak je nešto drugačiji, jer je ipak Crvena zvezda ta koja je imala prednost. Ali kad se sve sabere...
Oni su imali malu prednost na ovom veštačkom terenu, iako je dobar. A bilo je i u našoj igri mnogo dobrih stvari. Međutim, bilo je i stvari iz kojih treba da naučimo. I oni će da se zategnu za ravanše, moramo i mi da se zategnemo“, smireno sumira utiske Miloš Degenek, strelac prvog gola za crveno-bele.
Kao u Salcburgu kad je Ben bio strelac“, smeje se australijski reprezentativac iz Knina.

Izabrane vesti

Da se vratimo na ovaj aktuelni meč, sve bi bilo drugačije da nije bilo tog penala Ričmonda Boaćija. Dočekala je Zvezda i tu famoznu video tehnologiju...
Ja sam u Saudijskoj Arabiji igrao šest meseci sa VAR-om. Sad će neko da se žali, ali da je nama svirao penal svi rekli da je super VAR. Kao što će i za sam penal neko reći da je bio, neko da nije“, ne želi Degenek da se bavi sudijama.

Samo mu je revanš u glavi.
Goreće Beograd! Očekujem da sve bude puno, da ljudi budu i na krovu Marakane, da svi zajedno ostvarimo istorijski uspeh“, jasan je Degenek.

Razumeće navijači ovu poruku...

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara