(Foto: FudbalskiSavezSrbije)
(Foto: FudbalskiSavezSrbije)

Dejan Stanković uz Orlove u Budimpešti: Imamo ozbiljan kvalitet da bismo stvari prepustili slučaju

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.10.23. | 22:35

"Imamo Piksija na funkciji selektora i strašno talentovane igrače koji su uvek kad je trebalo pokazali ko su i šta su", istakao je strateg Ferencvaroša u poseti taboru srpske reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u subotu na Puškaš Areni protiv Mađarske najvažniju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a dan uoči važnog duela sa najtežim rivalom u Grupi G pružio je Dejan Stanković.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde, koji je nedavno preuzeo klupu Ferencvaroša, posetio je tabor srpske reprezentacije u hotelu Hilton u Budimpešti posle zvaničnog treninga održanog na Puškaš Areni i poslao poruku fudbalerima, uz konstantaciju da Srbija bez ikakve sumnje može da se nađe na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj naredne godine.

Izabrane vesti

"Naravno da može. Sutra je prva meč lopta. Imamo ozbiljan kvalitet da bismo stvari tako lako prepustili slučaju. Imamo Piksija na funkciji selektora i strašno talentovane igrače koji su uvek kad je trebalo pokazali ko su i šta su. Od sveg srca im želim sve najbolje i u subotu uveče samo na – pobedu", poručio je nekadašnji kapiten naše reprezentacije i čoveka koji 102 puta nosio dres sa državnim grbom.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeDejan StankovićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara