Dejan Stanković (Reuters)
Dejan Stanković (Reuters)

Deki se nada Iliji

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.01.23. | 02:32

Sampdorija pokušava da se pojača

Teška vremena preživljava Sampdorija...

Klub i dalje nema vlasnika, postavljena je privremena uprava, plate kasne, a borba za opstanak polako liči na nemoguću misiju... Sampdorija je pretposlednja na tabeli sa samo devet bodova iz 19 mečeva, a od sigurne zone je udaljena velikih devet bodova. Odbrana je treća po broju primljenih golova u ligi, a napad ubedljivo najgori sa samo osam postignutih golova.

Izabrane vesti

Da stvari budu gore, trener Dejan Stanković ne može da se nada nekoj ozbiljnoj januarskoj injekciji sa fudbalske pijace jer finansijska situacija u klubu nije dobra i nema para za kapitalna pojačanja. Sampdorija traži „low-cost“ pojačanja, pokušava sa pozajmicama, pa je tako na njenom radaru završio makedonski napadač Ilija Nestorovoski.

Makedonac je do leta pod ugovorom sa Udinezeom i igra jako malo. Ove sezone je u Seriji A upisao 10 mečeva, ali u svakom je ulazio sa klupe i zabeležio simboličnu minutažu. Postigao je jedan gol i za očekivati je da ga Udineze pusti ove zime.

Do sada su drugoligaši Ređina, Modena i Venecija pokazivali najveće interesovanje za njega ali sada se uključila i Sampdorija koja bi da ga pozajmi i pruži mu šansu da oživi karijeru nadajući se da će i on nju oživeti golovima.


tagovi

Ilija NestorovskiZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara