© Reuters
© Reuters

Del Pjero završio u bolnici

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 09:08

Ima kamen u bubregu

Kad bolest napadne niko nije pošteđen. Bez obzira na popularnost i status. Tako je i Alesandro del Pjero završio u bolničkoj postelji.

Legendarni italijanski fudbaler hospitaliziovan je u Los Anđelesu, pošto je otkriveno da ga muči kamen u bubregu.

Izabrane vesti

I dalje ne mogu da verujem da nešto veličine svega tri milimetra može da nanase čoveku takav bol“, oglasio se čuveni Pinturikuo na Instagramu.

Iako su njegovu fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj se pojavio noseći masku preko lica, protumačili da ima veze sa virusom korona, nekadašnji as je sve to demantovao i navodno se dobro oseća.

Inače, po okočanju bogate karijere, nekadašnji as Juventusa preselio se u Sjedinjene Američke Države i u Los Anđelesu otvorio restoran. Po izbijanju epidemije bio je prinuđen da stavi – katanac.

„Morao sam da ga zatvorim. Život se promenio“, rekao je nedavno Del Pjero, na čije insistiranje je nastavila da radi sa kuhinja restorana, iz koje se hranom snabdevaju lokalni medicinski radnici. „Srećni smo što smo u prilici da učinimo nešto za ljude kojima je pomoć potrebna. Zadesila nas je nepredvidiva okolnost i prioritet bi trebalo da nam bude zdralje ljudi, a ne fudbal“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Alesandro Del Pjero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara