Delije izdale proglas: Bilo bi nas 10.000 u Budimpešti, ali ne krećite bez ulaznice

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 20:34

Crvena zvezda dobila samo 1000 ulaznica za meč u četvrtak

Crvena zvezda igra jednu od važnijih utakmica ove jeseni u četvrtak protiv Ferencvaroša. Posle trijumfa u Ljutice Bogdana nad mađarskim prvakom u zvezdaškoj javnosti vlada veliko interesovanje za gostovanje Fradiju. Nema sumnje da su, kada je reč o brojnosti, navijači Crvene zvezde sposobni da dobro popune stadion kapaciteta 30.000 mesta. Možda i da ponove Salcburg.

Međutim, navijačka grupa Delije Sever apelovala je na sve fanove crveno-belih da ne kreću na put ukoliko nisu rezervisali ulaznicu. Crvena zvezda je dobila 1000 karata, što je manje od propisanih pet posto.

Izabrane vesti

Delije, svi znamo koliko interesovanje vlada za gostovanje u Budimpešti, ali na žalost, dobili smo samo 1000 ulaznica. Na postoji način da svi koji žele da idu, odu na ovo gostovanje, iz prostog razloga što verujemo da bi nam trebalo 10000 karata da namirimo potrebe ljudi za ovo gostovanje. Stadion u Budimpešti je takav da ne postoji šansa da se uvučete bez karte i zato apelujemo na sve koji nemaju ulaznice da ni ne pokušavaju da krenu na ovo gostovanje. Biće još utakmica i gostovanja, sad je situacija specifična i treba ispoštovati dogovor“, stoji u saopštenju Delija


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara