©Starsport
©Starsport

Delije na treningu fudbalera Zvezde pred utakmicu u Pazaru

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.09.22. | 17:57

Okupiće se sutra na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić, jer neće biti u mogućnosti da se nađu na tribinama kraj Jošanice

Fudbaleri Crvene zvezde posle tri utakmice bez trijumfa u oba takmičenja gostuju lideru Mozzart Bet Superlige Novom Pazaru u okviru 11. kola (nedelja, 17.00). Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, pa su navijači srpskog šampiona rešili da pruže podršku timu pred odlazak na put.

U zvaničnom saopštenju pozvali su pristalice crveno-belih da se okupe sutra od 14.15 na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić. Istiću da im je uskraćeno pravo da bodre svoj klub na gostovanju, te da na ovaj način žele da mu pruže podšku igračima pred težak duel u veoma bitnom trenutku.

Izabrane vesti

Napominju i da je tekuća sezona "najbitnija", te da je ovakav vid podrške često davao rezultate, kao posle eliminacije od Šerifa minule sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrači su osetili podršku u teškom trenutku i navijače nagradili duplom krunom na kraju.

Navijači Crvene zvezde ističu i žele da isprave nepravdu jer su fudbaleri ispraćeni zvižducima posle poraza od Monaka (0:1). Podsetimo da su crveno-beli od promene na klupi i dolaska Miloša Milojevića umesto Dejana Stankovića najpre savladali Javor kod kuće (4:1), potom remizirali u derbiju sa Partizanom na strani (1:1). Pred duel sa Kneževima na startu grupne faze Lige Evrope, nisu uspeli da osvoje ceo plen pred svojim navijačima, kao i protiv TSC-a iz Bačke Topole (1:1).

Sledi im duel sa iznenadnim liderom Mozzart Bet Superlige, koji je nanizao sedam trijumfa u domaćem prvenstvu.



tagovi

FK Crvena zvezdaFK Novi PazarMozzart Bet SuperligaDelijenavijači Crvene zvezde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara